Δώδεκα (12) νέα δωρεάν μεταπτυχιακά προγράμματα εξειδίκευσης από τα ΕΛΚΕΔΙΜ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 1K

Το portal freestudies.gr το πρώτο Massive Open OnLine Cources στην Ελλάδα, σας προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 τη δυνατότητα βελτίωσης του βιογραφικού σας και την απόκτηση διεθνών αναγνωρισμένων πιστοποιητικών επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Με την επιτυχή παρακολούθηση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων εξειδίκευσης θα αποκτήσετε το αντίστοιχο International Diploma της Vellum Global Educational Services, Ευρωπαϊκό συμπλήρωμα πιστοποιητικού (Europpas) και βεβαίωση παρακολούθησης από τα ΚΔΒΜ ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. για την μοριοδότηση σας, στις προκηρύξεις που απαιτείται.

 

Βελτιώστε το βιογραφικό σας, δημιουργήστε προοπτικές καριέρας.​

Τα πρώτα 12 προγράμματα του χειμερινού εξαμήνου 2017-2018 είναι τα παρακάτω:

 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το πρόγραμμα International Diploma in Travel and Tourism παρακολούθησαν έως σήμερα περισσότεροι από 2.500 πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανώτερα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων και ιδιοκτήτες τουριστικών μονάδων.

Η επιτυχής παρακολούθηση οδηγεί στο διεθνώς αναγνωρισμένο International Diploma in Travel and Tourism, σε μοριοδοτούμενη βεβαίωση παρακολούθησης από τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ) για σχετικές προκηρύξεις εκπαιδευτών ενηλίκων (όπου απαιτείται) και στο συμπλήρωμα πιστοποιητικού (Europass).Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

​​Μάθετε περισσότερα…

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Ουσιαστική επιμόρφωση ​υποψήφιων Προϊσταμένων και Διευθυντών πωλήσεων ή Marketing, ανεξαρτήτου επιχειρηματικής δραστηριότητας, ​ιδανικό πρόγραμμα για

​ νέους πωλητές που αποσκοπούν σε επαγγελματική ανέλιξη. Παρέχονται  όλες οι νεώτερες αντιλήψεις, θεωρίες προκειμένου να επανασχεδιαστεί το τμήμα πωλήσεων, στηρίζοντας στοχευμένα το ανθρώπινο δυναμικό.

​ Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ, επαγγελματίες πωλητές,  ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και άνεργοι που θέλουν να εργαστούν στον τομέα των πωλήσεων.

Η επιτυχής παρακολούθηση οδηγεί στο διεθνώς αναγνωρισμένο International Diploma in Sales Management, σε μοριοδοτούμενη βεβαίωση παρακολούθησης από τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ) για σχετικές προκηρύξεις εκπαιδευτών ενηλίκων (όπου απαιτείται) και στο συμπλήρωμα πιστοποιητικού (Europass).Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ, επαγγελματίες πωλητές και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων.

Μάθετε περισσότερα…

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Γίνε σύμβουλος κοινωνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας. Βοήθησε νέους επιχειρηματίες στα πρώτα τους βήματα στους κοινωνικούς συνεταιρισμούς και την αλλυλέγγυα οικονομίας.  Το πρόγραμμα προσφέρει διεύρυνση του πεδίου της επιχειρηματικότητας, μέσω της παροχής έγκυρων  γνώσεων και  ανάλυση των όρων από το καινοφανές πεδίο  της κοινωνικής ή αλληλέγγυας οικονομίας. Εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες για τον κοινωνικό επιχειρηματία, το θεσμικό πλαίσιο, πρακτικά ζητήματα και εμπειρικά αποτελέσματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Δεξιότητες που προωθούν την βιώσιμη επιχειρηματική δραστηριότητα, μειώνοντας το επιχειρηματικό ρίσκο της επιχειρηματικής ιδέας.
Η επιτυχής παρακολούθηση οδηγεί στο διεθνώς αναγνωρισμένο International Diploma in Social Economy and Entrepreneurship​, σε μοριοδοτούμενη βεβαίωση παρακολούθησης από τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ) για σχετικές προκηρύξεις εκπαιδευτών ενηλίκων (όπου απαιτείται) και στο συμπλήρωμα πιστοποιητικού (Europass).Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ, του οικονομικού, απόφοιτοι ΙΕΚ οικονομικού τομέα και λογιστικής, επαγγελματίες λογιστές και φοροτεχνικοί, καθώς και στελέχοι κοινωνικών επιχειρήσεων.

Μάθετε περισσότερα . .

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συμβάλει δραστικά στην ανταγωνιστικότητα και μακροβιότητα ​της επιχείρησης. Δί​νει έμφαση στην εξυπηρέτηση πελατών στη βιομηχανία Φιλοξενίας , στον κλάδο Λιανικού Εμπορίου και Δημόσιου τομέα. Προσφέρει​ μετρικά εργαλεία αξιολόγησης και ανάδειξης των προσπαθειών των εργαζομένων, ενώ σε ανέργους δί​νει τα εχέγγυα μιας καριέρας στον τομέα εξυπηρέτησης αλλά και πωλήσεων. Η επιτυχής παρακολούθηση οδηγεί στο διεθνώς αναγνωρισμένο International Diploma in ​Customer Services, σε μοριοδοτούμενη βεβαίωση παρακολούθησης από τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ) για σχετικές προκηρύξεις εκπαιδευτών ενηλίκων (όπου απαιτείται) και στο συμπλήρωμα πιστοποιητικού (Europass).Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ,

​απόφοιτοι ΙΕΚ, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης​​, επαγγελματίες πωλητές και

​διοικητικά στελέχη​ επιχειρήσεων.

Μάθετε περισσότερα . .

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ

Το πρόγραμμα Basic Economics αφυπνίζει και εξοικειώνει τον συμμετέχοντα σε πολύπλοκους, αλλά εφαρμοσμένους οικονομικούς όρους που εμφανίστηκαν πιεστικά με την οικονομική κρίση, σε απλή, καθημερινή γλώσσα. Τις διαθέσιμες οικονομικές επιλογές του καταναλωτή, όπως διαμορφώνονται μέσα από το Διεθνές Εμπόριο και τις Αγορές, την Παραγωγή και την Κατανάλωση. Απευθύνεται σε  φοιτητές και πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ και Κολλεγίων μη οικονομικής κατεύθυνσης, αποσκοπώντας στην ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων στις βασικές οικονομικές έννοιες. Η επιτυχής παρακολούθηση οδηγεί στο διεθνώς ναγνωρισμένο Vellum Diploma in Basic Economics , σε μοριοδοτούμενη βεβαίωση παρακολούθησης από τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ) για σχετικές προκηρύξεις εκπαιδευτών ενηλίκων (όπου απαιτείται) και στο συμπλήρωμα πιστοποιητικού (Europass).Δεκτοί γίνονται φοιτητές, πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ, ​απόφοιτοι ΙΕΚ, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης​​, ελεύθεροι επαγγελματίες και ​διοικητικά στελέχη​ επιχειρήσεων.

Μάθετε περισσότερα . .

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Το πρόγραμμα Vellum Diploma in Adult Education διαπραγματεύεται την απαραίτητη θεωρητική γνώση  πάνω στην οποία στηρίζεται η εκπαίδευση ενηλίκων. Με τις κατευθυντήριες οδηγίες για τη σωστά δομημένη μικροδιδασκαλία και tips για τη διατήρηση ενδιαφέροντος των ενήλικων καταρτιζόμενων, αποτέλεσε τη σίγουρη επιλογή εκπαιδευτικών και υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις εκπαιδευτικής επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ. Επιπροσθέτως, η βεβαίωση παρακολούθησης που χορηγείται προσαυξάνει τη μοριοδότηση των συμμετεχόντων σε προκηρύξεις εκπαιδευτικών δημόσιων φορέων .

Μάθετε περισσότερα

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο σχεδιασμός προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης σε σύνδεση με την αγορά εργασίας είναι απαραίτητος στην εκπαίδευση ενηλίκων. Αυτό διδάσκονται όσοι έχουν επιλέξει το πρόγραμμα Vellum Diploma in Vocational Education and Training, ένα πρόγραμμα με σφαιρική προσέγγιση για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση. Η βεβαίωση παρακολούθησης που χορηγείται στο τέλος του προγράμματος ενισχύει τη  μοριοδότηση των συμμετεχόντων στις προκηρύξεις δημόσιων φορέων δια βίου μάθησης.

Μάθετε περισσότερα

 

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΙΕΚ /  ΙΙΕΚ / ΣΔΕ

Το πρόγραμμα Vellum Diploma in Adults Education Principles συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των εκπαιδευτών ενηλίκων ενισχύοντας παράλληλα τόσο τα εργασιακά τους προσόντα όσο και τη μοριοδότηση τους στο πεδίο «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ», στις σχετικές προκηρύξεις δημόσιων εκπαιδευτικών φορέων.

Μάθετε περισσότερα

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η Σχολική Ψυχολογία αποτελεί έναν από τους εφαρμοσμένους κλάδους της ψυχολογίας και είναι άμεσα συνδεδεμένος με την σχολική πραγματικότητα. Ειδικά στην εποχή που διανύουμε, η ανάγκη για επιμόρφωση στο εν λόγω αντικείμενο είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ. Η εναρμονισμένη τριμελής συνεργασία σχολείο-οικογένεια-σχολικός ψυχολόγος, επιφέρει ισορροπία και έγκαιρη διαχείριση των θεμάτων που απασχολούν τα παιδιά σήμερα. Επιπροσθέτως, η βεβαίωση παρακολούθησης που χορηγείται προσαυξάνει τη μοριοδότηση των συμμετεχόντων σε προκηρύξεις εκπαιδευτικών δημόσιων φορέων.

Μάθετε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ

Ανεξαρτήτως επαγγέλματος και εκπαιδευτικού επιπέδου, η ορθή και γρήγορη πληκτρολόγηση στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, αποτελεί αυτονόητο προσόν στην αγορά εργασίας σήμερα. Το πρόγραμμα Vellum Certificate in Typing Greek and English αποτελεί την πιο οικονομική σύγχρονη εξάσκηση καθώς εκπαιδεύεται κανείς σε πραγματικές συνθήκες με μέτρηση ανά λεπτό των σωστών πληκτρολογήσεων .

Μάθετε περισσότερα

 

ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Το  Vellum Diploma in Basic German Languages πρόγραμμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν στη Γερμανία είτε ως τουρίστας,  είτε με μια επαγγελματική ιδιότητα για άτομα με επιχειρήσεις που έχουν τακτική επαφή με Γερμανούς συναδέλφους τους και για κάθε μαθητή που ενδιαφέρεται να μάθει και να διαβάζει ή να μιλάει Γερμανικά.

Μάθετε περισσότερα

 

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ SECURITY

Ο επαγγελματικός χώρος της ιδιωτικής φύλαξης είναι από τους λίγους που παρουσίασε ενδιαφέρον, τόσο λόγω της αύξησης των απασχολούμενων σ΄αυτόν όσο και της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Με τις ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης να αναπτύσσονται καθημερινά  παρουσιάζεται έντονη εργασιακή ζήτηση ακόμη και από στελέχη άλλων επαγγελματικών κλάδων.

Το πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας, είναι εγκεκριμένο από το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας και οδηγεί στις εξετάσεις πιστοποίησης για την έκδοση κρατικής άδειας.

Μάθετε περισσότερα

 

Για περισσότερες πληροφορίρες επικοινωνήστε με την Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2312200429
Email: elearn.elkedim@gmail.com

 

H Ομάδα υποστήριξης ΕΛΚΕΔΙΜ

 

Μενού