Μοριοδοτούμενη εξειδίκευση στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση.

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 280

Το μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα απευθύνεται στους εν ενεργεία αλλά και στους υποψηφίους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ιδιωτικού και δημοσίου τομέα καθώς και σε όλους τους πτυχιούχους που ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων και να επιμορφωθούν στη σύνδεση της επαγγελματικής κατάρτισης με την αγορά εργασίας.

Σκοπός του προγράμματος είναι η επιμόρφωση των συμμετεχόντων στη συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, στη σύνδεση επαγγελματικής κατάρτισης με την απασχόληση, η ενημέρωση τους για το θεσμικό πλαίσιο διασφάλισης ποιότητας στην επαγγελματική κατάρτιση και η πληροφόρηση τους για το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων – Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η παρακολούθηση του προγράμματος μοριοδοτείται στις εκάστοτε προκηρύξεις για εκπαιδευτικούς δημοσίων ΙΕΚ. Συγκεκριμένα :Το σεμινάριο μοριοδοτείται με 2 μόρια σύμφωνα με την προκήρυξη του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΔΙΕΚ) ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018β & ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019α)» με Αρ. Πρωτ. : 5697/336/02-08-2018

Μεθοδολογία εκπαίδευσης

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονηςτηλεκατάρτισης. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης έχει τρίμηνη διάρκεια και οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται  εξ ολοκλήρου on line.

Ημερομηνίες έναρξης 19/11/2018

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δείτε όλη την προκήρυξη εδώ.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να στείλτε email στο elearn.elkedim@gmail.com ή να τηλεφωνήσετε στο 2107101894  από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 9:00-17:00.

Μενού