Γίνε περιζήτητο Στέλεχος στον τομέα της Εξυπηρέτησης Πελατών !

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 310

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ) έχοντας πολυετή εμπειρία γνωρίζουν ότι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών είναι από τους βασικούς λόγους  που οδηγούν στην μακροχρόνια βιωσιμότητας μιας επιχείρησης. Γι αυτό,  έχουν διαμορφώσει και σας προσφέρουν το  πρόγραμμα πιστοποίησης Vellum Diploma in Customer Services.

Το Vellum Diploma in Customer Service σας καταρτίζει στα θεμελιώδη στοιχεία που αφορούν την εξυπηρέτηση πελατών και σας καθοδηγεί ώστε να τα εφαρμόσετε σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Επιπλέον, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο μια επιχείρηση μπορεί να αναπτύξει το πρόγραμμα εξυπηρέτησης των πελατών της, στο υψηλότερο επίπεδο.

Ειδικότερα, περιγράφει το ρόλο της εξυπηρέτησης πελατών στη βιομηχανία της φιλοξενίας , στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και του δημοσίου τομέα. Επίσης, η συγκεκριμένη εκπαίδευση διευκρινίζει τα μετρικά εργαλεία στην εξυπηρέτηση πελατών, στα οποία θα πρέπει  να επικεντρωθούν οι προσπάθειες των εργαζομένων στα αντίστοιχα τμήματα εξυπηρέτησης.

Τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα για την απόκτηση του Vellum Diploma in Customer Service, είναι ιδανικά για διευθυντές επιχειρήσεων, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επιχειρηματίες που επιθυμούν να μάθουν πως να εφαρμόσουν ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα εξυπηρέτησης πελατών στην επιχείρησή τους. Ειδικότερα, πως με επιδεξιότητα και στρατηγική θα θέσουν τη βάση για την αφοσίωση των πελατών τους ως εργαλείο έναντι του ανταγωνισμού.

Τα μαθήματα αυτά ενδιαφέρουν επίσης το προσωπικό λιανικής πώλησης, τους εργαζόμενους στον τομέα της φιλοξενίας και τους δημόσιους υπαλλήλους που θέλουν να γίνουν ειδικοί στην άριστη και πλέον αποτελεσματική παροχή εξυπηρέτησης πελατών. Επίσης, στην ομάδα ενδιαφέροντος μπορούν να συμμετάσχουν και άνεργοι που θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση καριέρας στον τομέα των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών.

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 12 εβδομάδες και η απόκτηση του Vellum  Diploma in Customer Services, γίνεται με την επιτυχή συμμετοχή σας στις online εξετάσεις πιστοποίησης. Τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ, το κόστος των εξετάσεων πιστοποίησης, ή έκδοση του πιστοποιητικού, καθώς και μια επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας είναι 190€. Η έναρξη του επόμενου τμήματος είναι στις 31/1/2019.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Επαγγελματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης στην Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα.
Προηγούμενο άρθρο
Μοριοδοτούμενο πρόγραμμα στη Διδακτική και Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης ή Ξένης Γλώσσας
Μενού