ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΥΔ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ FRANCHISE

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 261

Το πιστοποιητικό Certificate in Franchise Management του διεθνώς αναγνωρισμένου φορέα πιστοποίησης  Vellum Global Educational Services έλαβε διαπίστευση από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), αφού αξιολογήθηκε σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ELOT EN ISO/IEC 17024.

Η Διαπίστευση δίνει μια διεθνή διάσταση στην αναγνώριση του εν λόγω πιστοποιητικού, αφού ως γνωστό τα πιστοποιητικά με διαπίστευση από τον κρατικό φορέα ΕΣΥΔ, καθώς και τους αντίστοιχους φορείς των υπολοίπων χωρών της Ευρώπης, γίνονται αποδεκτά σε όλες της χώρες της Ευρώπης.

Το Certificate in Franchise Management είναι διαθέσιμο στην Ελληνική γλώσσα και μπορείτε να το αποκτήσετε κατόπιν online εξετάσεων, από τον υπολογιστή σας ή σε εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο της Vellum.

H εξ αποστάσεως εξεταστική διαδικασία γίνεται με το αξιολογημένο και αποδεκτό σύστημα Examiny (examiny.gr) με εξ αποστάσεως επιτήρηση της διαδικασίας, για πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία των εξετάσεων.

Για την προετοιμασία των εγγεγραμμένων υποψηφίων διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης από το mooc portal www. freestudies.grTo πρόγραμμα κατάρτισης παρέχεται εξ αποστάσεως και περιλαμβάνει το Core module (Βασική ενότητα) για το Franchise management και τις τρεις προαιρετικές ενότητες που αφορούν:

  1. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ FRANCHISE
  2. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ FRANCHISE
  3. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ FRANCHISE

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του freestudies.gr στο τηλ.  210 7101894 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος: https://freestudies.gr/courses/international-certificate-in-franchise-management/

 

Μενού