Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Επαγγελματικής εξειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 234

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.) έχοντας γνώση της υψηλής ζήτησης θέσεων εργασίας  για διοικητικά στελέχη, σας παρέχουν την δυνατότητα να επιμορφωθείτε άμεσα και αποτελεσματικά με το σύγχρονο  επιμορφωτικό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης  INTERNATIONAL DIPLOMA IN BUSINESS ADMINISTRATION!

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται αποκλειστικά σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης,  που έχουν στόχο να καταρτιστούν και να εκπαιδευτούν ως δυναμικά στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, ανεξαρτήτου επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το πρόγραμμα αποτελείται  από τρεις κύκλους.  Ο κάθε κύκλος πραγματεύεται ένα από τα παρακάτω τρία αντικείμενα:

  • Basic Economics
  • Sales Management
  • Customer Service

Σκοπός της επιμόρφωσης είναι να προσφέρει στους καταρτιζόμενους, στοχευμένες γνώσεις και εφαρμόσιμες τεχνικές στο management, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να εργαστούν σε θέσεις ευθύνης στην σύγχρονη και απαιτητική αγορά εργασίας. Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης έχει διάρκεια 1 έτος  και οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται  εξ ολοκλήρου on line.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του θεωρητικού πλαισίου κάθε κύκλου,  ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού  μέσω της εξεταστική μεθόδου examiny, που υποστηρίζεται από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services.

Με την επιτυχή  ολοκλήρωση και των τριών κύκλων διδασκαλίας και την κατοχή πιστοποιητικού ο εκπαιδευόμενος θα έχει καταφέρει να αποκτήσει λεπτομερείς γνώσεις σχετικά με τις βασικές έννοιες και την κατανόηση του οικονομικού κυκλώματος της χώρας μας, να σχεδιάζει ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικά αναβαθμισμένο σχέδιο πωλήσεων και τέλος θα εκπαιδευτεί στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους πελάτες που είναι απαραίτητη για τη μακροχρόνια βιωσιμότητα μιας επιχείρησης.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ: ΔΩΡΕΑΝ

 ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 έτος

 BINTEO: NAI

 ΗΧΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: OXI

 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ: ΝΑΙ

 ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΔΒΜ2, ΚΩΔ. ΕΟΠΠΕΠ: 2000453

 ECVET: 37

 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

 ΚΟΣΤΟΣ: 390€

 ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ: VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: 22/03/2019

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ κι ένας εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μενού