ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 341

Tα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.) προσφέρουν πρόγραμμα Μοριοδοτούμενη μεταπτυχιακής εξειδίκευσης στη Διδακτική και Μεθοδολογία της Πληροφορικής. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε καθηγητές Πληροφορικής, σε εκπαιδευτικούς, και εργαζόμενους στο χώρο της εκπαίδευσης, σε φοιτητές και σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον μοριοδότηση για την ένταξή τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. ΙΕΚ, ΚΔΒΜ).

Η «Μοριοδοτούμενη Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στη Διδακτική και Μεθοδολογία της Πληροφορικής» εξετάζει τις βασικές διδακτικές αρχές της γενικής και ειδικής διδακτικής, τον τρόπο οργάνωσης και σχεδίασης ενός μαθήματος που χρησιμοποιεί τις Νέες Τεχνολογίες, αλλά και τα οφέλη της ομαδοσυνεργατικής διδασκαλίας, της διαθεματικότητας και της μεθόδου project ως βιωματικών μεθόδων κατά τη διδασκαλία του μαθήματος της Πληροφορικής.

Στόχος του προγράμματος είναι παρέχει στους εκπαιδευόμενους εκπαίδευση, κατάρτιση και εξειδίκευση σε θέματα Διδακτικής και Μεθοδολογίας της Πληροφορικής. Στο τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αναπτύξει γνώσεις και ικανότητες που χρειάζονται, ώστε να ανταποκρίνονται με επάρκεια στο ρόλο του σύγχρονου εκπαιδευτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σεμινάριο μοριοδοτείται με 2 μόρια σύμφωνα με τις προκηρύξεις του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και άλλων δημοσιων φορέων.

Μεθοδολογία προγράμματος:

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ: ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 400 ώρες

BINTEO: ΟΧΙ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ: ΝΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ: ΝΑΙ

ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΔΒΜ2, ΚΩΔ. ΕΟΠΠΕΠ: 2000453

ΚΟΣΤΟΣ: 190€

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:  11/10/2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ κι ένας εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων: freestudies.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΓΙΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ MAKE UP ARTIST!
Προηγούμενο άρθρο
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΟ IT PROJECT MANAGEMENT
Μενού