ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 222

Κερδίστε το κόστος των διδάκτρων300 ευρώ! Συμπληρώστε αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ!

Ο ρόλος του Στελέχους Γραμματειακής Υποστήριξης είναι κομβικός, στο επιχειρησιακό ιδιωτικό ή δημόσιο περιβάλλον. Συμβάλλει στη δημιουργία ενός εργασιακού κλίματος υψηλών προδιαγραφών και διευκολύνει στη διεκπεραίωση διοικητικών εργασιών αποτελώντας πάντα το δεξί χέρι της Διοίκησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νεοεισερχόμενους στον γραμματειακό κλάδο, σε υφιστάμενα γραμματειακά και διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών ή άλλων φορέων, σε στελέχη αποθήκης και λογιστηρίου αλλά ακόμη και σε ανέργους, φοιτητές ή αποφοίτους ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ και Λυκείων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στο κλάδο της Διοικητικής και Γραμματειακής Υποστήριξης.

Σκοπός του πιστοποιημένου προγράμματος Vellum Assistant Manager είναι η αποτελεσματική προετοιμασία του συμμετέχοντα στο σύγχρονο περιβάλλον γραφείου κάθε οργανισμού, ιδιωτικού ή δημόσιου, διαχειριζόμενο καινοφανή τεχνολογία διαχείρισης πληροφοριών, μαζί με τα επιμέρους και κλασικά θέματα της επικοινωνίας, παρουσιάσεων, σύνταξης επιστολών και αναφορών, διεκπεραίωσης τηλεφωνημάτων, διαχείριση εγγράφων, όπως αρχειοθέτηση και μεταβίβαση, κλπ.

Μεθοδολογία εκπαίδευσης

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης έχει τρίμηνη διάρκεια και οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου online.

Πιστοποίηση

Μετά την ολοκλήρωση του τμήματος ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού Vellum Assistant Manager Certificate μέσω της εξεταστικής μεθόδου examiny, που υποστηρίζεται από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services. Παράλληλα, θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης ΚΔΒΜ2 και συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass.

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.) σου δίνουν την ευκαιρία να μάθεις ΔΩΡΕΑΝ τα μυστικά του πιο αναγνωρίσιμου και απαραίτητου επαγγέλματος. Στη βιομηχανία, στην παροχή υπηρεσιών, στον τουρισμό, σε κάθε επαγγελματικό κλάδο το Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης αποτελεί το απαραίτητο πολυεργαλείο στα χέρια των διοικούντων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Ενότητα 1: Καριέρα Assistant Manager

Ενότητα 2: Εταιρική Δομή & Περιβάλλον

Ενότητα 3: Θέματα Διοίκησης & Διαχείρισης Έργων

Ενότητα 4: Γραφείο & Τεχνολογία

Ενότητα 5: Διαχείριση Καθημερινότητας

Ενότητα 6: Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία

Ενότητα 7: Επικοινωνία σε Περιβάλλον Γραφείου

Ενότητα 8: Διευθέτηση Δύσκολων Καταστάσεων

Ενότητα 9: Προσωπική Ανάπτυξη

Διάρκεια Παρακολούθησης: 200 ώρες ΔΩΡΕΑΝ

Φορέας κατάρτισης: ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΔΒΜ2, ΚΩΔ. ΕΟΠΠΕΠ: 2000453

Πιστοποίηση: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

Κόστος πιστοποίησης: 190€

Φορέας πιστοποίησης: VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES

Ημερομηνία έναρξης τμήματος: 30/01/2020

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ κι ένας εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μενού