ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, F&B MANAGERS, MAITRE ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 232

Κερδίστε το κόστος των διδάκτρων300 ευρώ! Συμπληρώστε αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ!

Ο τομέας της εστίασης και των τουριστικών επαγγελμάτων βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε περιζήτητους επαγγελματικούς κλάδους καθώς αποτελείται από επαγγέλματα με μεγάλη ζήτηση, για τα οποία προβλέπονται συνεχώς νέες προοπτικές απασχόλησης. 

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ) προσφέρουν  το πιστοποιητικό εξειδικευμένων δεξιοτήτων «Vellum Certificate for Waiters»  που έχει σκοπό να βοηθήσει τους απασχολούμενους στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης, έναν κλάδο που έχει ιδιαίτερη ζήτηση στη χώρα μας και συγκεκριμένα αφορά ήδη εργαζομένους ή άτομα που ενδιαφέρονται να ασκήσουν το επάγγελμα του τραπεζοκόμου (σερβιτόρου).

Το «Vellum Certificate for Waiters» απευθύνεται στους νεοεισερχόμενους στο χώρο της εστίασης καθώς και στους απασχολούμενους του κλάδου (επιχειρηματίες εστίασης, F&Β Managers, Maitre, σερβιτόρους).

Μέσω της παρακολούθησης του σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι θα πετύχουν να γνωρίζουν τη θεωρία που αφορά στις επισιτιστικές επιχειρήσεις, να υιοθετούν και να εφαρμόζουν την ιεραρχία και τις αρμοδιότητες των υπάλληλων στις επισιτιστικές επιχειρήσεις αλλά και θα αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα προσόντα ενός εξειδικευμένου τραπεζοκόμου (σερβιτόρου).

Ενταχθείτε δυναμικά στο χώρο του τουρισμού και αποκτήστε εξειδικευμένες  γνώσεις και δεξιότητες!

Η επόμενη έναρξη τμήματος είναι στις 30/01/2020.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 400 ΩΡΕΣ

VIDEO: ΝΑΙ

ΗΧΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΝΑΙ

ECVET: 33

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: ΔΩΡΕΑΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΞΕΤΑΣΤΡΑ: 190 €

ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΔΒΜ2, ΚΩΔ. ΕΟΠΠΕΠ: 2000453

ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ: VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ κι ένας εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 210 7101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων:  freestudies.gr

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Μενού