Mastering WordPress – Μοριοδοτούμενο

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 426

Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τη Vellum Global Educational Services, ανακοινώνουν την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή στο μοριοδοτούμενο πρόγραμμα με θέμα “Σχεδίαση Ιστοσελίδων”.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

ΣΚΟΠΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Πρόκειται για επιμορφωτικό πρόγραμμα, που σκοπό έχει τη θεωρητική και εμπειρική εξειδίκευση των φοιτητών, εργαζόμενων και ανθρώπων που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους στην επεξεργασία και στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους.

Η επιμόρφωση περιλαμβάνει γνώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, τόσο για απλές όσο και για σύνθετες ιστοσελίδες. Το WordPress είναι το πιο διαδεδομένο και πιο εξελιγμένο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου παγκοσμίως, με πάνω από εικοσιπέντε εκατομμύρια εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιείται κυρίως για κατασκευή blog και σελίδων βασισμένες στο περιεχόμενο. Το περιεχόμενο μπορεί να είναι κείμενα, βίντεο, εικόνες και ήχοι. Οι λόγοι που κάνουν το WordPress τόσο δημοφιλές είναι η ευκολία στη χρήση του, η ελεύθερη άδεια χωρίς περιορισμούς καθώς και η πολύ μεγάλη προσφορά δωρεάν λογισμικού. Τελειώνοντας λοιπόν την παρακολούθηση του προγράμματος, θα αποκτήσετε όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να γίνετε ένας αξιόπιστος σύμβουλος του WordPress, να γίνετε πρωτοπόροι και να εξειδικευτείτε στο WordPress, καθώς και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε την κατασκευή και την υποστήριξη ιστοσελίδων.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 450 ώρες

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Τηλεκατάρτιση

ECVET και Μοριοδοτήσεις

Όλα τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσφέρουν Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET. Ενδεικτικά, ένα πρόγραμμα 450 ωρών πιστώνει 22,5 ECVET. Το πρόγραμμα δίνει τη μέγιστη μοριοδότηση σύμφωνα με το νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών. (NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4589 Αρ. Φύλλου 13).

Αξίζει να επισημανθεί ότι η παρακολούθηση του προγράμματος μοριοδοτείται στις εκάστοτε προκηρύξεις για εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς συνεργάτες δημοσίων ΙΕΚ ή/και ΣΔΕ ή/και σχολών μαθητείας ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Γραμματεία εξυπηρέτησης σπουδαστών: 2107101894

Υπεύθυνες Επικοινωνίας:

Διαμαντοπούλου Γεωργία

Κουρπαγιαννίδου Νόπη

Email επικοινωνίας: aegean.freestudies@gmail.com

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Εξειδίκευση στο Photoshop
Προηγούμενο άρθρο
Μοριοδοτούμενο Πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης
Μενού