Εξειδίκευση στο Photoshop

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 302

Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τη Vellum Global Educational Services,  ανακοινώνουν την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή στο μοριοδοτούμενο πρόγραμμα με θέμα «Εξειδίκευση στο Photoshop».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Το Photoshop είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που αυτή τη στιγμή κατέχει ηγετική θέση στην αγορά. Πάνω από το 90% των επαγγελματιών του δημιουργικού τομέα παγκοσμίως χρησιμοποιεί το πρόγραμμα Adobe Photoshop.

Το πρόγραμμα «INTERNATIONAL CERTIFICATE IN PHOTOSHOP» εμβαθύνει στις σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες του απαραίτητου αυτού εργαλείου και «ξεκλειδώνει» μυστικά που θα φανούν χρήσιμα σε επαγγελματίες κι ερασιτέχνες χρήστες εξίσου.

Με το Photoshop μπορείτε να επεξεργαστείτε εικόνες και φωτογραφίες, να δημιουργήσετε ψηφιακή τέχνη, μακέτες και γραφικά διαφόρων ειδών, φυλλάδια, αφίσες, κάρτες, καθώς και στοιχεία που αποτελούν αναπόσπαστα μέρη του Web Design, όπως banners, dividers, headers κτλ.

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο ώστε να καλύψει ένα μεγάλο εύρος των πιο δημοφιλών αναγκών των χρηστών του Photoshop, όπως επεξεργασία χρωμάτων και μεγέθους, layers και blending options, ρετουσάρισμα, εφέ και σκιές.

Χρησιμοποιήστε το PHOTOSHOP και βοηθήστε στην εξέλιξη της επιχείρησή σας δημιουργώντας έξυπνα και αποδοτικά γραφικά!

Αποκτήστε το «INTERNATIONAL CERTIFICATE IN PHOTOSHOP» και ενισχύστε το βιογραφικό σας κάνοντας την διαφορά στην αγορά εργασίας, καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις επιθυμούν στο δυναμικό τους εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί γραφικά.

Ο σύγχρονος τρόπος εκμάθησης μέσω τηλεκατάρτισης έχει ως στόχο να δώσει τους καταρτιζόμενους, γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση της εφαρμογής.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Αποφοίτους λυκείου, Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις δημιουργίας και επεξεργασίας εικόνων και δημιουργίας γραφικών.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 450 ώρες

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Τηλεκατάρτιση

ECVET και Μοριοδοτήσεις

Όλα τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσφέρουν Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET. Ενδεικτικά, ένα πρόγραμμα 450 ωρών πιστώνει 22,5 ECVET. Το πρόγραμμα δίνει τη μέγιστη μοριοδότηση σύμφωνα με το νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών. (NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4589 Αρ. Φύλλου 13).

Αξίζει να επισημανθεί ότι η παρακολούθηση του προγράμματος μοριοδοτείται στις εκάστοτε προκηρύξεις για εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς συνεργάτες δημοσίων ΙΕΚ ή/και ΣΔΕ ή/και σχολών μαθητείας ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Γραμματεία εξυπηρέτησης σπουδαστών: 2107101894

Υπεύθυνες Επικοινωνίας:

Διαμαντοπούλου Γεωργία

Κουρπαγιαννίδου Νόπη

Email επικοινωνίας: aegean.freestudies@gmail.com

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Εξυπηρέτηση Πελατών
Προηγούμενο άρθρο
Mastering WordPress – Μοριοδοτούμενο
Μενού