International Diploma in IT and Cyber Security

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 211

Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τη Vellum Global Educational Services,  ανακοινώνουν την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή στο μοριοδοτούμενο πρόγραμμα με θέμα «Ασφάλεια Δεδομένων και Δικτύου».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  ΕΔΩ.

ΣΚΟΠΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Πρόκειται για επιμορφωτικό πρόγραμμα, που σκοπό έχει τη θεωρητική και εμπειρική εξειδίκευση φοιτητών, διαχειριστών δικτύων, τεχνικών ασφάλειας δικτύων, εργαζομένων σε επιχειρήσεις με παροχή υπηρεσιών μέσω Διαδικτύου και όσων ήδη γνωρίζουν τις εφαρμογές της Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών στις σύγχρονες τάσεις της πληροφορικής και τον εμπλουτισμό των γνώσεων, που απαιτούνται, προκειμένου να είναι σε θέση να διαχειριστούν με αξιοπιστία και ασφάλεια δίκτυα, διαχειριζόμενοι κινδύνους παράκαμψης ασφαλείας που προκύπτουν στα εταιρικά περιβάλλοντα, από hackers, spammers, συγγραφείς κακόβουλου λογισμικού με virus, trojans, scripts κλπ.

Η επιμόρφωση περιλαμβάνει:

  • αναγνώριση, πρόληψη, εποπτεία, και καταστολή κινδύνων του δικτύου
  • εργαλεία και υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται για να την προστασία δικτύων
  • παρουσίαση τρόπων και μεθόδων αποτρεπτικής λειτουργίας στην παραβίαση ηλεκτρονικών συσκευών και cloud computing από πιθανές εισβολές
  • δυνατότητα δοκιμής των θεωρητικών γνώσεων στο εικονικό μας εργαστήριο, προκειμένου να δείτε στην πράξη πως να φροντίζετε, αλλά και να προλαμβάνετε ή να εξουδετερώνετε πιθανούς κινδύνους που μπορεί να βλάψουν (ίσως και ανεπανόρθωτα) τα δίκτυα που διαχειρίζεστε.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 450 ώρες

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Τηλεκατάρτιση

ECVET και Μοριοδοτήσεις

Όλα τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσφέρουν Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET. Ενδεικτικά, ένα πρόγραμμα 450 ωρών πιστώνει 22,5 ECVET. Το πρόγραμμα δίνει τη μέγιστη μοριοδότηση σύμφωνα με το νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών. (NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4589 Αρ. Φύλλου 13).

Αξίζει να επισημανθεί ότι η παρακολούθηση του προγράμματος μοριοδοτείται στις εκάστοτε προκηρύξεις για εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς συνεργάτες δημοσίων ΙΕΚ ή/και ΣΔΕ ή/και σχολών μαθητείας ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  ΕΔΩ.

Γραμματεία εξυπηρέτησης σπουδαστών: 2107101894

Υπεύθυνες Επικοινωνίας:

Διαμαντοπούλου Γεωργία

Κουρπαγιαννίδου Νόπη

Email επικοινωνίας: aegean.freestudies@gmail.com

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Αξιοποίηση της Τέχνης στην Εκπαίδευση
Προηγούμενο άρθρο
Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας
Μενού