ΑΣΕΠ: Πως θα πάρετε πιστοποίηση Αγγλικών B2 – C2 μόνο με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 908

Η πιστοποίηση ξένης γλώσσας χαρακτηρίζεται, ολοένα και περισσότερο, από τα πλέον απαραίτητα εφόδια, αποτελώντας τις περισσότερες φορές βασικό προσόν στην αγορά εργασίας.

Τα τελευταία χρόνια αρκετοί φορείς ζητούν πιστοποίηση Αγγλικών C1 ακόμη και C2 ενώ δεν μπορεί να παραληφθεί το γεγονός πως είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση σε Προκηρύξεις και Διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, για τη εξασφάλιση συμμετοχής και αύξηση των μορίων σε αυτούς.

Μπορείτε πλέον, από το χώρο σας, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, να αποκτήσετε Πτυχίο Αγγλικών όλων των επιπέδων Γλωσσομάθειας, αναγνωρισμένο απ’ το ΑΣΕΠ, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, χωρίς έκθεση και προφορικά.

Οι εξετάσεις αναβάλλονται ή μία πίσω από την άλλη, ενώ παράλληλα οι εξελίξεις στον εργασιακό (ιδιωτικό και δημόσιο) τομέα τρέχουν με ρυθμούς ταχύτατους, αφήνοντας τους υποψήφιους και ενδιαφερόμενους να αγωνιούν για το μέλλον τους.

Τη λύση στο πρόβλημα ήρθε να δώσει το πρόγραμμα Freestudies Learn English και η νέα Πιστοποίηση Αγγλικών με τη διεξαγωγή εξετάσεων από το χώρο σας χωρίς έκθεση και προφορικά.

Το Freestudies Learn English είναι το Μοναδικό Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα On line Μαθημάτων!

Έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα On line μαθήματα υψηλής ποιότητας μόλις με 25 ΕΥΡΩ το μήνα.

Πρόκειται για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει όλες τις ανάγκες καθώς είναι κατάλληλο τόσο για άτομα που μόλις ξεκινούν την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας αλλά και για άτομα πιο προχωρημένου επιπέδου, που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από το ΑΣΕΠ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκατάρτιση. Επίσης, θα υπάρχει επίλυση αποριών μέσω e-mail. Σημειώνεται πως η πλατφόρμα θα παραμείνει στη διάθεσή σας μέχρι και την ημέρα που θα ορίσετε εξετάσεις.

Ημερομηνία Έναρξης Τμήματος: 22/03/2021

 

Μετά το τέλος της επιμόρφωσης οι καταρτιζόμενοι:

Θα είναι έτοιμοι να λάβουν μέρος στις εξετάσεις για την απόκτηση ενός πιστοποιητικού Αγγλικών το οποίο δίδεται από αναγνωρισμένο διεθνή φορέα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων:  freestudies.gr

Μενού