Σε 4 ημέρες ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα προγράμματα για αδιόριστους εκπαιδευτικούς και αναπληρωτές. Προλάβετε την προσφορά διδάκτρων ΜΟΝΟ 100 €.

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 848

Στις 17 Μαϊου 2021, ξεκινούν δύο προγράμματα μοριοδοτούμενης επιμόρφωσης με δίδακτρα μόνο 100€ και τη μέγιστη δυνατή μοριοδότηση, που αφορούν τα γνωστικά αντικείμενα:

  1. Ειδικής Αγωγής με τίτλο:  “Ειδική Αγωγή και Προαγωγή Ψυχικής Υγείας στο Σχολικό Περιβάλλον” με πιστοποίηση  από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και επιστημονική υπεύθυνη την PhD. ΑΡΕΤΗ ΛΑΓΙΟΥ  Καθηγήτρια Επιδημιολογίας – Πρόληψης Νοσημάτων – Δημόσιας Υγείας.
  2. Παιδοψυχολογίας με τίτλο: “Προαγωγή Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων” με πιστοποίηση  από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και επιστημονική υπεύθυνη την PhD. ΑΡΕΤΗ ΛΑΓΙΟΥ  Καθηγήτρια Επιδημιολογίας – Πρόληψης Νοσημάτων – Δημόσιας Υγείας.

Τα προγράμματα είναι διάρκειας 9 μηνών και 450 ωρών και αποδίδουν 22,5 ECVET.

Είναι αποδεκτά βάση του Τεύχους Α.Σ.Ε.Π. 12/24.04.2019 σελίδα τεύχους 402.

Κατεβάστε τον πλήρη οδηγό Σπουδών για την Ειδική Αγωγή από  ΕΔΩ

Κατεβάστε τον πλήρη οδηγό Σπουδών για την Παιδοψυχολογία από  ΕΔΩ

Μεγιστοποιήστε την μοριοδότηση σας

Αποκτήστε ακόμη 11 μόρια με την προσφορά του FREEstudies.gr και της Vellum Global Educational Services.  Με πιστοποίηση Άριστης γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας (Proficiency) 7 μόρια  και Αναγνωρισμένη πιστοποίησης Πληροφορικής, 4 μόρια. 

Τα μαθήματα και για τα 2 πιστοποιητικά είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και καταβάλετε μόνο τα εξέταστρα. Για το Proficiency Αγγλικών μόνο 190 €. Για την πιστοποίηση Πληροφορικής 165€.

Όλα τα μαθήματα είναι εξ αποστάσεως,  με βιντεομαθήματα από έμπειρους καθηγητές και συνεχή επικοινωνία μέσω τηλεδιασκέψεων. Τα ποσοστά επιτυχίας ξεπερνούν το 97%.

Να σημειωθεί ότι οι εξετάσεις Αγγλικών Proficiency είναι εξ αποστάσεως και multiple choice, χωρίς εξέταση προφορικών και έκθεσης.

Οι εξετάσεις πληροφορικής διεξάγονται διά ζώσης στην πλησιέστερη πόλη ή δήμο της κατοικίας σας και είναι διάρκειας μόνο μιας ώρας.

Μάθετε περισσότερα για το Proficiency Αγγλικών ΕΔΩ

Μάθετε περισσότερα για την Πιστοποίηση Πληροφορικής ΕΔΩ

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων: freestudies.gr

Μενού