Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων – Μοριοδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 393

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα στις Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων διαπραγματεύεται θέματα όπως η ενίσχυση της ομάδας σε μία τάξη, η αξιοποίηση της διαπολιτισμικότητας των μαθητών, η ενίσχυση του ρόλου ενός εκπαιδευτή ενηλίκων και οι εκπαιδευτικές μεθοδολογίες.

Δεν είναι πλέον μόνο τα παιδιά που υφίσταται αγωγή αλλά και οι ενήλικες. Η εκπαίδευση ενηλίκων προσδοκά την καλλιέργεια γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων απαραίτητων στο σύγχρονο εργαζόμενο πολίτη. Η εκπαίδευση αυτή πρωτίστως αναδεικνύει και στηρίζεται σε χαρακτηριστικά των ενηλίκων, όπως η εμπειρία τους σε διάφορους κοινωνικούς ρόλους και οι ιδιότητες που κατέχουν. Σε αυτό το πλαίσιο η εκπαίδευση ενηλίκων αφορά όλα εκείνα τα προγράμματα που σχετίζονται με ενήλικους.

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ) προσφέρουν σε  πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ ή Ελληνικών Κολεγίων Μοριοδοτούμενο πρόγραμμα επιμόρφωσης στις Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Πλεονεκτήματα

  • Εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης 400 ωρών.
  • Το σεμινάριο παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις σε εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων.
  • Το σεμινάριο εξασφαλίζει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κολλέγια, ΚΕΣ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Φροντιστήρια, ΚΔΒΜ, ΚΕΣ).

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 400 ΩΡΕΣ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 190€

ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΔΒΜ2, ΚΩΔ. ΕΟΠΠΕΠ: 2000453

ΈΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ:  20/08/2021

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 210 7101894

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων:  freestudies.gr

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Μενού