Ξεκίνησε η τεράστια προσφορά του freestudies.gr προς επαγγελματίες και εργαζόμενους

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 618

Ξεκίνησε η τεράστια προσφορά του freestudies.gr προς επαγγελματίες και εργαζόμενους. Διάρκεια προσφοράς – 25 ημέρες

Ο σύγχρονος και άκρως απαιτητικός τρόπος ζωής σε συνδυασμό με τις συνεχείς ραγδαία εξελισσόμενες νέες τάσεις και μεταβολές στην τεχνολογία οδηγούν αντιστοίχως, στην απαιτούμενη, τηρουμένων των αναλογιών, εξέλιξη και του ανθρώπινου δυναμικού, καταστώντας, με αυτόν τον τρόπο, κάθε επιχείρηση υγιώς ανταγωνιστική εν όψει των νέων προκλήσεων που καλείται, ανά πάσα στιγμή, να αντιμετωπίσει. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, στο πέρασμα από τη θεωρία στην πράξη, συναντά πολλά εμπόδια, αρκεί κανείς να αντιληφθεί τους αστάθμητους παράγοντες που συνεχώς πλήττουν τις κοινωνίες σε εγχώριο αλλά και σε ευρύτερο πλαίσιο.

Εμβαθύνοντας ακόμη περισσότερο, είναι ξεκάθαρα εμφανής η τάση προς τους τομείς που αφορούν, κατά βάση, τις νέες τεχνολογίες, όμως ταυτόχρονα γίνεται εμφανώς αντιληπτή και η ανάγκη για εύρεση εξειδικευμένου προσωπικού, έτοιμου να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε πρόκληση συναντάει στο διάβα του. Οι μεγάλες και πετυχημένες Εταιρίες στην διεθνή αγορά, εστιάζουν σε μεγάλο βαθμό, το ενδιαφέρον τους, στους τρόπους εξειδίκευσης του προσωπικού τους με τις κατάλληλες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους, που θα οδηγήσουν και στα ανάλογα επιθυμητά αποτελέσματα και όχι μόνο βραχυπρόθεσμα. Απαντήσεις επί της ουσίας έρχεται να δώσει ένα μοντέλο εκπαίδευσης, η αναλογία OSF (On-the-Job, Social, Formal).

Το μοντέλο 70-20-10 αναπτύχθηκε από ερευνητές στο  Center for Creative Leadership για να περιγράψει τις πηγές μάθησης για επιτυχημένους μάνατζερ. Υποστηρίζει ότι το 70% της μάθησής τους πρέπει να προέρχεται από πρακτική εμπειρία, το 20% πρέπει να προέρχεται από άλλους (όπως η κοινωνική μάθηση, η καθοδήγηση, η καθοδήγηση και η συνεργατική μάθηση) και το 10% πρέπει να προέρχεται από επίσημη εκπαίδευση.

Το freestudies.gr, το πρώτο Ελληνικό MOOC (Massive Open Online Course) portal, αποτελεί αυτή τη στιγμή τη μοναδική εταιρία που λειτουργεί βάσει του πετυχημένου αυτού μοντέλου, παρέχοντας στους εκπαιδευομένους: εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τομείς της εργασίας τους, κοινωνικοποίηση με τους καλύτερους επαγγελματίες των τομέων εκπαίδευσης, μέσα από τα διάφορα networks αλλά και από τις ερωτήσεις που απευθύνουν στους εκπαιδευτές. Και επιπλέον, μέσω της Vellum global educational services, πιστοποιείται αυτή η επίσημη γνώση για χρήση στο βιογραφικό τους.  Έτσι μέσω της συνεργασίας σας με τo  freestudies.gr όλοι οι εκπαιδευτές θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα μοναδικό περιβάλλον συνεχούς βελτίωσης των εξειδικεύσεών τους. Για αυτή την περίοδο το freestudies.gr και μέχρι την 25η Δεκεμβρίου προβαίνει σε μία κίνηση μεγάλων εκπτώσεων στα προγράμματά του. Σκοπός, όλο και μεγαλύτερος αριθμός εργαζομένων και επαγγελματιών να καταφέρουν να προσεγγίσουν με βέλτιστο τρόπο την επιθυμητή γνώση.

Είναι σαφές λοιπόν, πως ο δρόμος για την επιτυχία είναι μακρύς, επίπονος και δύσβατος. Απαιτεί προσήλωση στο στόχο, συνέπεια και επαγρύπνηση, διαρκή ενημέρωση και συνεχή εξέλιξη, για να φτάσει ο εργαζόμενος ή ο επαγγελματίας στον απώτερο προορισμό, που δεν είναι άλλος από την κορυφή.

 

Μενού