ΑΣΕΠ: Πτυχίο Αγγλικών για εξασφάλιση μορίων σε διαγωνισμούς και προκηρύξεις

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 574

Οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για νέες θέσεις εργασίας στο δημόσιο διαδέχονται η μία την άλλη. Την ίδια στιγμή, αγώνα δρόμου καλούνται να διανύσουν και οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, επιθυμώντας να μαζέψουν τα απαιτούμενα μόρια που θα τους οδηγήσουν στην πολυπόθητη ένταξή τους σε κάποιο σχολείο, με τους νέους διορισμούς που αναμένονται το 2022. Όλα τα παραπάνω λοιπόν, σε συνδυασμό με το διαρκές και αδιάκοπο κυνήγι εξασφάλισης μορίων καθώς και εξειδίκευσης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, έχουν στρέψει τους ενδιαφερόμενους στην απόκτηση Μοριοδοτουμένων Πιστοποιήσεων.

Στην κορυφή ζήτησης παραμένει με διαφορά η πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ωστόσο, δεν είναι τυχαία η πρώτη επιλογή. Ο συνδυασμός εξασφάλισης Μοριών για οποιοδήποτε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, η ευελιξία και η αμεσότητα στην τρόπο διενέργειας των εξετάσεων, αποκλειστικά εξ αποστάσεως, καθώς και οι προσιτές τιμές είναι μερικά απ’ τα πολλά πλεονεκτήματα που δικαίως την έχουν οδηγήσει στην πρώτη θέση ζήτησης.

Αποκτήστε Lower – Advanced – Proficiency με Εξέταση Αποκλειστικά Πολλαπλών Επιλογών από το freestudies!

Κόστος Εξετάσεων Πιστοποίησης: 152€

Πρόκειται για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

Το πιστοποιητικό είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα από το ΑΣΕΠ, αλλά και στο εξωτερικό. Η παρακολούθηση των μαθημάτων, ακόμη και οι εξετάσεις, γίνονται διαδικτυακά, από τον χώρο σας!

Ημερομηνία Έναρξης Τμήματος: 10/01/2022

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων:  freestudies.gr

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Μενού