Πως 《φορτώνεται》ένα βιογραφικό με αποδεδειγμένες δεξιότητες

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 680

Πολλά τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους σήμερα βγαίνοντας προς αναζήτηση εργασίας. Τα ερωτηματικά ακόμη περισσότερα. Έχουν άραγε επαρκή εφόδια για να βρουν δουλειά στη χώρα μας; Υπάρχουν τελικά θέσεις εργασίας για να τους απορροφήσουν στους τομείς ειδίκευσης που επιλέγουν;

Σε μία νέα πραγματικότητα γεμάτη μεταβολές η απάντηση δείχνει να δημιουργεί αντιφάσεις, ούσα θετική, υπό προϋποθέσεις πάντα.

Η εξειδίκευση στη χώρα μας είναι ένα φαινόμενο που μαστίζει ιδιαίτερα στους τομείς Πληροφορικής, της Διοίκησης και της Οικονομίας.

Παράλληλα, διαγωνισμοί και προσλήψεις τόσο στον χώρο της Εκπαίδευσης όσο και στον ευρύτερο εργασιακό χώρο μέσω ΑΣΕΠ προϋποθέτουν τη συλλογή των απαιτούμενων μορίων, καθιστώντας στην κορυφή ζήτησης την πιστοποίηση της Αγγλικής.

Φέτος ο ΕΟΠΠΕΠ, μετά από χρόνια, διοργάνωσε εξετάσεις στην Eκπαίδευση Eνηλίκων καθώς και σε όλους τους κλάδους των ΙΕΚ προκειμένου να πιστοποιηθούν.

Δεν πρέπει βέβαια σε καμιά περίπτωση να παραληφθεί να γίνει αναφορά και στον πιο νευραλγικό χώρο απασχόλησης με χιλιάδες απασχολούμενους ανά σεζόν, που δείχνει να πέρασε ιδιαίτερα μεγάλη κρίση εν μέσω πανδημίας και αναζητά πλέον προσωπικό για την επανένταξη και την επιστροφή του στην κορυφή, στον Τουρισμό.

Το freestudies.gr πιστός συνοδοιπόρος των εξελίξεων, με συνέπεια και υπευθυνότητα, είναι εδώ να δώσει για άλλη μια φορά λύσεις σε αυτά όλα τα ζητήματα προσφέροντας Mεταπτυχιακά Προγράμματα Eξειδίκευσης καθώς και μοριοδοτούμενα Προγράμματα που οδηγούν γρήγορα κι εύκολα στο στόχο!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ανακοινοποίηση πίνακα προλήψεων προσωρινών αναπληρωτών Γενικής Β/θμιας Εκπαίδευσης μόνο ως προς τον κλάδο ΠΕ86 Πληροφορικής
Προηγούμενο άρθρο
Προς παράταση ενός μήνα για μεταβιβάσεις ακινήτων με τις υφιστάμενες αντικειμενικές αξίες
Μενού