Νταντάδες της γειτονιάς: Μητρώο Επιμελητών βρεφών, νηπίων – Μοριοδοτούμενο σεμινάριο

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 1K

Πρόγραμμα «Νταντάδες της γειτονιάς»

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η έναρξη του Προγράμματος «Νταντάδες της γειτονιάς», ενός προγράμματος προσλήψεων που ενδιαφέρει χιλιάδες ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενους.

 Για το εν λόγω πρόγραμμα, όπως είναι γνωστό, θα δημιουργηθεί Μητρώο Επιμελητριών και Επιμελητών βρεφών, νηπίων και παιδιών.

Η Vellum Global Education Services ανακοινώνει την έναρξη του Επιμορφωτικού Μοριοδοτούμενου εξ αποστάσεως σεμιναρίου με τίτλο : «Μοριοδοτούμενο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Επιμελητών Βρεφών, Νηπίων και Παιδιών»

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς», αφορά κυρίως τη φύλαξη βρεφών ηλικίας από δύο μηνών έως 2,5 ετών και προβλέπει την οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων -κυρίως- γονέων, των μονογονέων, των αναδόχων και γενικά της οικογένειας οριζόντια, για τη φύλαξη του παιδιού ή των παιδιών τους, είτε εντός της οικογενειακής εστίας είτε στο σπίτι μιας/ενός παιδαγωγού-φροντιστή.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο προσφέρει τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για τη φροντίδα και τη φύλαξη  βρεφών, νηπίων και παιδιών. Απώτερος στόχος η επιμόρφωση και η ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων εκείνων που θα επιμελούνται τη φροντίδα βρεφών, νηπίων και παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικού προγράμματος: freestudies.gr

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Μενού