Γίνε Επαγγελματίας Web Designer! On-line Moριοδοτούμενο Σεμινάριο με ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 23K

Ένα μοναδικό Online Course στην Ελλάδα, το οποίο δημιουργήθηκε από τον κ. Χαριτάκη ο οποίος “γράφει” εκατομμύρια σειρές κώδικα προγραμματισμού ετησίως. Και βρίσκεται δίπλα σε κάθε σπουδαστή και τις απορίες του. Το πρόγραμμα έχει χιλιάδες σπουδαστές και μπορείτε να βρείτε στο “Μάθε Περισσότερα”, μερικές από τις κριτικές του προγράμματος WordPress και του Εκπαιδευτή. Μάθε από τους Καλύτερους Επαγγελματίες. Πιστοποίησε σε Διεθνές Επίπεδο τις Γνώσεις σου.

Διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση σε 3 μήνες!

Το WordPress μπορεί να χρησιμοποιηθεί, τόσο για απλές όσο και για σύνθετες ιστοσελίδες. Στο πρόγραμμα Πιστοποίηση στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (e-shop), θα καλύψουμε όλα τα βασικά αλλά και πολύ χρήσιμα θέματα σε επίπεδο πιο προχωρημένων χρηστών.

Το WordPress ενσωματώνει κομψότητα και ευκολία στη χρήση. Παρέχει ελεύθερη άδεια χωρίς περιορισμούς, καθώς και μεγάλη προσφορά δωρεάν λογισμικού, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Με το Vellum Web & E-shop Design Certificate, θα μπορέσετε να πιστοποιηθείτε και να γίνετε περιζήτητος Web Designer, καταφέρνοντας γρήγορα και εύκολα να αποκτήσετε σημαντικό εισόδημα.

Γιατί να το παρακολουθήσω;

  • Θα αποκτήσετε όλες τις δεξιότητες ενός αξιόπιστου συμβούλου του WordPress.
  • Θα γνωρίσετε όλες τις πτυχές του WordPress (Εγκατάσταση, Φιλοξενία, Servers, Πρόσθετα Back up, Contact Forms E-Commerce).
  • Θα καλύψετε την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για ειδικούς στο WordPress.
  • Ως το τέλος του μαθήματος, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε δωρεάν ή φθηνά εργαλεία για να κατασκευάζετε σύγχρονα Web Sites.

Πλεονεκτήματα παρακολούθησης:

  • Πιστοποίηση στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (E-Shop) από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services.
  • Παρακολούθηση μέσω τηλεκατάρτισης.
  • Βεβαίωση παρακολούθησης 400 ωρών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Όσους επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την τεράστιας ζήτηση που υπάρχει για ειδικούς WordPress, αλλά και όσους θέλουν να κατασκευάσουν την προσωπική τους ιστοσελίδα.

Ανακοίνωση Γραμματείας Πιστοποιήσεων: Έναρξη Επόμενου Κλειστού Τμήματος 10/08/2022

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 210 7101894

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Μενού