Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)- Αναγνωρισμένο από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 444

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει εξ αποστάσεως το πλέον περιζήτητο μεταπτυχιακό από την αγορά εργασίας, για το χειμερινό εξάμηνο 2018-2019.

ΣΚΟΠΟΣ

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να βοηθήσει τους σπουδαστές να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να εξελιχθούν σε αποτελεσματικά διευθυντικά στελέχη, σε οποιαδήποτε θέση, στο ταχέως μεταβαλλόμενο, διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για άτομα με αποφασιστικότητα που έχουν στόχο να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους και να μπορούν να παίρνουν αποφάσεις, να προσφέρουν στρατηγική κατεύθυνση και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους οικονομικούς, ανθρώπινους και τεχνολογικούς πόρους στους σύγχρονους οργανισμούς.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π

 

  • Απευθύνεται σε πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων με σκοπό να τους διευρύνει τη δυνατότητα των εναλλακτικών επαγγελματικών επιλογών πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιόδους κρίσεων, να τους δίνει εξειδικευμένη γνώση σε ειδικότητες αιχμής, να τους βοηθά στην αξιολόγησή και στην παραπέρα εξέλιξή τους στο χώρο εργασίας.

 

  • Τα μαθήματα γίνονται εξ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου στην ελληνική γλώσσα α μαθήματα.

 

  • Το μεταπτυχιακό διεξάγεται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και δεν απαιτείτε καμία παρουσία στην Λευκωσία. Επομένως, ο φοιτητής δεν επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2107101894.

 

Για πληροφορίες σχετικά με την δομή του μεταπτυχιακού προγράμματος, μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.vellum.com.cy/mba

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μεταπτυχιακό Εξ Αποστάσεως στην Δημόσια Διοίκηση
Προηγούμενο άρθρο
Διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας ως Δεύτερης/ Ξένης Γλώσσας
Μενού