Προσλήψεις στις σχολές Ικάρων – ΕΛ.ΑΣ. και στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 309

sxolh elawΜεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν βιογραφικό σημείωμα σε οκτώ αντίτυπα, σε έντυπη και ψηφιακή μορφή (CD), αναλυτικό υπόμνημα Επιστημονικών Εργασιών-Δημοσιεύσεων σε οκτώ αντίτυπα, σε έντυπη και ψηφιακή (CD) μορφή, επιστημονικές Εργασίες-Δημοσιεύσεις σε τέσσερα αντίτυπα και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, με την οποία γνωστοποιούν στη Σχολή τον Στρατιωτικό τους Αριθμό και την αρμόδια στρατολογική υπηρεσία, που αποτελεί προϋπόθεση της αυτεπάγγελτης αναζήτησης Πιστοποιητικού στρατολογικής κατάστασης. Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 210 8193681 (εσωτ. 3681) και 210 8193851 (εσωτ. 3851).

Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας
Στην πρόσληψη 23 εποχικών υπαλλήλων θα προχωρήσει η Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Οι θέσεις κατανέμονται σε αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ οι πολυπληθέστερες ειδικότητες είναι οι εξής τρεις:
  • ΥΕ Τραπεζοκόμων, εννέα θέσεις,
  • ΔΕ Μαγείρων, πέντε θέσεις, και
  • ΥΕ Λαντζιέρηδων, πέντε θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν δύο Καθαριστές κατηγορίας ΥΕ, ένας Ηλεκτρολόγος ΔΕ και ένας Υδραυλικός ΔΕ.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 2424164.
Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Χίου
Τέσσερις εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για δύο θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Χίου για το διδακτικό έτος 2013-2014.
  • Πρόκειται για μία θέση Μηχανικού Α΄ Τάξεως ΕΝ, για τη διδασκαλία των μαθημάτων: Μηχανολογικό Σχέδιο Α΄ και ΜΕΚ Ε΄ για το χειμερινό εξάμηνο και Μηχανολογικό Σχέδιο Γ΄ για το εαρινό, και
  • μία θέση Μαθηματικού για τη διδασκαλία των μαθημάτων: Εφαρμοσμένα Μαθηματικά Α΄ για το χειμερινό εξάμηνο, και Εφαρμοσμένα Μαθηματικά Γ΄ για το εαρινό.
Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και ωριαία αντιμισθία.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22710 44431 και 22710 29625.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
800 εξάμηνες συμβάσεις για την ελληνική προεδρία
Προηγούμενο άρθρο
Αιτήσεις για τον διαγωνισμό μαθητών – μεταφραστών στην Κομισιόν
Μενού