Ωρομίσθιοι καθηγητές στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ και στην ΑΣΠΑΙΤΕ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 257

classΩρομίσθιους καθηγητές θα προσλάβει ο ΟΑΕΔ για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των ΙΕΚ του κατά το χειμερινό εξάμηνο 2013-2014.

Για τους υποψήφιους καθηγητές, αιτήσεις θα υποβάλλονται από σήμερα έως και την ερχόμενη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ενώ για τους σπουδαστές η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε χθες και θα συνεχιστεί έως και τις 17 Οκτωβρίου.

Αιτήσεις υποβάλλονται σε ένα μόνο ΙΕΚ του Οργανισμού και η αίτηση υποβάλλεται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με courier στα κατά τόπους ΙΕΚ του Οργανισμού, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

Εξάλλου, ο ΟΑΕΔ θα δεχθεί φέτος 1.720 σπουδαστές σε 29 ΙΕΚ, οι οποίοι θα καταρτιστούν σε 18 ειδικότητες.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο ΙΕΚ προτίμησής τους και να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου ή Πτυχίου ΤΕΕ Β’ Κύκλου Σπουδών ή ΕΠΑΣ ή ΕΠΑΛ, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 4 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr, και στις Γραμματείες των ΙΕΚ.

Αιτήσεις στην ΑΣΠΑΙΤΕ
Στο μεταξύ, έως τις 18 Οκτωβρίου θα υποβάλλονται αιτήσεις για την πρόσληψη συνεργατών με σύμβαση ανάθεσης διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία στην ΑΣΠΑΙΤΕ για τις διδακτικές ανάγκες του ακαδημαϊκού έτους 2013-14.

Το προσωπικό θα ενταχθεί στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) και στο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ).

Πληροφορίες: 210 2896790, 210 2896751 και 210 2896733.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Κατατέθηκε η τροπολογία για fast track επενδύσεις στα φωτοβολταϊκά
Προηγούμενο άρθρο
106 καθηγητές μουσικής, καλλιτεχνικών και γυμναστές σε τέσσερις δήμους
Μενού