Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για Ασφάλεια και Υγεία στους Χώρους Εργασίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 306

grafeioΗ εβδομάδα αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για Ασφάλεια και Υγεία στους Χώρους Εργασίας και πραγματοποιούνται εκδηλώσεις που θα υλοποιήσουν τα 28 κράτη – μέλη της ΕΕ.

Άρχισε από χθες Δευτέρα και θα διαρκέσει έως τις 25 Οκτωβρίου 2013 η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για Ασφάλεια και Υγεία στους Χώρους Εργασίας και τελεί υπό τον συντονισμό του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (EU-OSHA), η δε υλοποίηση των εκδηλώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα 28 κράτη – μέλη της ΕΕ και όχι μόνον, έχουν αναληφθεί από τους εταίρους του Οργανισμού.
Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για Ασφάλεια και Υγεία στους Χώρους Εργασίας είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση ευαισθητοποίησης στο είδος της και είναι αφιερωμένη στη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας και υγείας στους ευρωπαϊκούς χώρους εργασίας.
Οι σχετικές εκδηλώσεις επικεντρώνονται στη διάδοση των βασικών μηνυμάτων της τρέχουσας εκστρατείας για τους ασφαλείς και υγιείς χώρους εργασίας με τίτλο “Πρόληψη των κινδύνων στην εργασία με τη συμμετοχή όλων”.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΣτΕ : Οι δικαστικοί δικαιούνται εννεάμηνη άδεια ανατροφής τέκνου
Προηγούμενο άρθρο
Επαγγελματική κατάρτιση για 160 ανέργους στην Θεσσαλονίκη
Μενού