Λιμενικό νέος διαγωνισμός για 60 υπαξιωματικούς

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 253

limeniko2Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε ο πρώτος διαγωνισμός για τος προσλήψεις στο Λιμενικό που αφορούσε 80 Δόκιμους. Σημαιοφόρους ενώ σε λίγες ημέρες θα δημοσιευτεί από το Λιμενικό Σώμα η δεύτερη προκήρυξη για το 2013 που θα αφορά τον διαγωνισμό εισαγωγής στο σώμα για 60 υπαξιωματικούς.

Συγκεκριμένα το Λιμενικό σώμα με νέα προκήρυξη θα ανακοινώσει τον δεύτερο διαγωνισμό για την εισαγωγή 60 Δοκίμων υπαξιωματικών.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν:
  • Έλληνες πολίτες,
  • πτυχιούχοι Τμημάτων Ανώτατης και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης,
  • Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, Πλοιάρχων και Μηχανικών, καθώς και
  • απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Για την εισαγωγή τους στη Σχολή οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε υγειονομικές και ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες και εξετάζονται σε μαθήματα (γραπτά), σύμφωνα με την προκήρυξη.
Οι προϋποθέσεις και η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζονται στην εκάστοτε προκήρυξη.
Το ηλικιακό όριο για την συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι οι μεν πτυχιούχοι Α.Ε.Ν να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους ενώ οι δε κάτοχοι απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το 26ο έτος της ηλικίας τους
Επίσης η προκήρυξη του Λιμενικού θα καθορίζει και υψομετρικό όριο το οποίο θα είναι για τους άνδρες υποψήφιους θα είναι ύψος τουλάχιστον 1,70 μ. και για τις γυναίκες ύψος τουλάχιστον 1,60 μ.
Μετά την αποφοίτησή τους οι Δόκιμοι υπαξιωματικοί ονομάζονται Κελευστές Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και εντάσσονται στο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Αποστρατεύονται με τον βαθμό του Πλοιάρχου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ανοικτό Πανεπιστήμιο ξεκινούν οι αιτήσεις 2014-15
Προηγούμενο άρθρο
Προσλήψεις με 8μηνα στο ΔΕΔΔΗΕ Τρίπολη
Μενού