ΑΣΕΠ κατάταξη διαθεσιμότητας για το Υπουργείο Ανάπτυξης και του ΕΟΤ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 230

12Το ΑΣΕΠ για τη διαδικασία επιλογής προσωπικού που τίθεται σε καθεστώς διαθεσιμότητας κατάρτισε προσωρινούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ (Άρθρο 90 ν. 4172/2013)
Στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που θα τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι κατ΄ εφαρμογή της υπ΄ αρ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/2/οικ.21634/7.8.2013
Απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄1914) όπως ισχύει, κατήρτισε προσωρινούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα, βάσει των ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλαν οι Δ/νσεις Διοικητικού/Προσωπικού του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).
Τονίζεται ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης βασίζεται αποκλειστικά στα στοιχεία όπως ακριβώς απεστάλησαν από τις αρμόδιες Δ/νσεις Διοικητικού/Προσωπικού των φορέων.
Για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που θα τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.
Οι πίνακες αυτοί, όπως προβλέπεται, διαβιβάστηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες στα οικεία Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια τα οποία είναι αρμόδια για την έκδοση των τελικών πινάκων.

Μενού