Διευθυντές καταστημάτων ζητά η Intersport

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 269

logo-general-1Διευθυντές καταστημάτων για τις πόλεις Αθήνα, Λαμία, Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Λευκωσία, και Θεσσαλονίκη αναζητά η Intersport Athletics, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Fourlis, με 86 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Τουρκία. Παράλληλα, η εταιρεία αναμένεται να καλύψει θέσεις εκπροσώπων πωλήσεων σε Κρήτη και Ρόδο.

Υποδιευθυντές καταστημάτων

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει πανεπιστημιακές σπουδές (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Ιδιωτικό Κολέγιο) κατά προτίμηση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αποδεδειγμένο ιστορικό προϋπηρεσίας τουλάχιστον από δύο έως τέσσερα έτη στον χώρο των καταστημάτων λιανικής σε θέση με ευθύνη ομάδας, ισχυρές ηγετικές ικανότητες και επιχειρηματικό προσανατολισμό και δυνατότητα εκπαίδευσης και παρακίνησης των ανθρώπων με αντικειμενικό στόχο τη δέσμευσή τους για άμεσα αποτελέσματα προς την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη. Επιπλέον, οι κατάλληλοι για υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πολύ καλές επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χρήσης Η/Υ, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Εκπρόσωποι πωλήσεων

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις των Sales Representatives θα πρέπει να έχουν απαραίτητο επίπεδο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ επιθυμητό είναι το επίπεδο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και κατά προτίμηση Τ.Ε.Φ.Α.Α. Ακόμη, απαιτείται καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή σε οποιοδήποτε επίπεδο (ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό) με τον αθλητισμό κα η προϋπηρεσία σε αντίστοιχο ρόλο. Και γι΄ αυτές τις θέσεις οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Αποστολή βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται για τις «ανοιχτές» θέσεις της Intersport και να υποβάλλουν το βιογραφικό του μέσω τη ηλεκτρονικής σελίδας της εταιρείας http://www.fourlisgroup-careers.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ζητούνται πωλητές στο “ΠΛΑΙΣΙΟ”
Προηγούμενο άρθρο
Εγκατάσταση νέων γεωργών διευκρινίσεις για τις αλλαγές
Μενού