Πεζοδρομείται πιλοτικά η Λεωφόρος Νίκης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 240

LefkoPirgoΑνοιχτή για τους πεζούς και χωρίς αυτοκίνητα, θα είναι την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, η Λεωφόρος Νίκης, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της πιλοτικής πεζοδρόμησης της την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα.Η παραλιακή λεωφόρος θα είναι κλειστή για τα αυτοκίνητα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ, στο τμήμα της από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι και το ύψος του Λευκού Πύργου, την προσεχή Κυριακή, τις ώρες κατά τις οποίες – με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης – θα είναι ανοιχτή η αγορά, στο πλαίσιο της πρώτης ενδιάμεσης εκ πτωτικής περιόδου (από 1 μέχρι και 9 Νοεμβρίου).

Σε συνάντηση που είχαν ο αντιδήμαρχος Αστικού Περιβάλλοντος Ανδρέας Κουράκης με τον διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Τυριακίδη συμφωνήθηκε ότι, το μέτρο της πιλοτικής πεζοδρόμησης της παραλιακής λεωφόρου θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στις 3 Νοεμβρίου, οπότε θα παραμείνουν ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα μετά από σχετική απόφαση που έλαβε η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Κουράκης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι, προωθείται η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου σε πρώτη φάση την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα. Σημειώνεται ότι, η διεύθυνση Τροχαίας αντιμετωπίζοντας θετικά το αίτημα του δήμου Θεσσαλονίκης ενέκρινε τον αποκλεισμό της κίνησης των οχημάτων στην παραλιακή λεωφόρο και την πρώτη Κυριακή του ερχόμενου μήνα (1η Δεκεμβρίου 2013)

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Καταργήθηκε το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης
Προηγούμενο άρθρο
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αθηναίων
Μενού