Τα ΕΛΤΑ ανακοινώνουν 14 θέσεις εργασίας σε Βοιωτία και Φωκίδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 230

elta mak-thrΤα Ελληνικά Ταχυδροµεία Α.Ε. και η Περιφ/κή ∆ιεύθυνση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος, που εδρεύει στο ∆ήµο Λάρισας του Ν. Λάρισας ανακοινώνουν την πρόσληψη προσωπικού, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικού αριθµού δεκατεσσάρων (14) ατόµων [(4 ατόµων ειδικότητας ∆Ε Εσωτερικής Εκµετάλλευσης µερικής απασχόλησης, καθώς και 10 ατόµων ειδικότητας ∆Ε ∆ιανοµέων, από τα οποία 6 άτοµα πλήρους απασχόλησης και 4 άτοµα µερικής απασχόλησης) χρονικής διάρκειας οκτώ (8) µηνών] για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ταχυδροµικών Καταστηµάτων των Ελληνικών Ταχυδροµείων ΑΕ, και ειδικότερα η Περιφ/κή ∆ιεύθυνση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος, για τις ανάγκες της, στους Νοµούς Βοιωτίας και Φωκίδας και συγκεκριµένα των εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

1. ∆ίπλωµα Επαγγελµατικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τοµέα Χρηµατοπιστωτικών και ∆ιοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονοµίας και ∆ιοίκησης) ή Πτυχίο Β΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελµατικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξάρτητα από ειδικότητα , ή Πτυχίο Α΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελµατικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τοµέα Οικονοµίας και ∆ιοίκησης ή
– Απολυτήριος τίτλος:
– Ενιαίου Λυκείου ή
– Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, ανεξάρτητα από κλάδο ή ειδικότητα ή
-Τεχνικού Επαγγελµατικού Λυκείου, ανεξάρτητα από ειδικότητα ή
– Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιµος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής
µονάδας της ηµεδαπής ή αλλοδαπής.

2. Γνώση Χειρισµού Η/Υ στα αντικείµενα:

(i) επεξεργασίας κειµένων,
(ii) υπολογιστικών φύλλων και
(iii) υπηρεσιών διαδικτύου

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: 

1. Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωµα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης ή µεταδευτεροβάθµιας εκπαίδευσης της ηµεδαπής ή άλλος ισότιµος τίτλος σχολικής µονάδας της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας.

2. Άδεια οδήγησης µοτοσικλέτας κατηγορίας Α΄ (σταδιακής πρόσβασης), εκτός του
µοτοποδηλάτου, η οποία να είναι σε ισχύ.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών

Ως βαθµολογούµενη εµπειρία για τους παρακάτω κωδικούς θέσεων νοείται η απασχόληση µε σχέση εργασίας ή σύµβαση έργου στο δηµόσιο ή ιδιωτικό τοµέα ή άσκηση επαγγέλµατος σε καθήκοντα ή έργα συναφή µε το αντικείµενο των προς πλήρωση θέσεων.

Η εµπειρία λαµβάνεται υπόψη µετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών µε τον οποίο οι υποψήφιοι µετέχουν στη διαδικασία επιλογής.
Για την απόδειξη της εµπειρίας αυτής βλ. δικαιολογητικά περίπτωση Β ή Ειδικές περιπτώσεις απόδειξης εµπειρίας του Παραρτήµατος ανακοινώσεων Συµβάσεων εργασίας Ορισµένου Χρόνου (ΣΟΧ)
 Πιστοποιητικά απόδειξης εµπειρίας.

Οι τρόποι υπολογισµού της εµπειρίας για όλες τις ειδικότητες περιγράφονται αναλυτικά στο «Παράρτηµα ανακοινώσεων Συµβάσεων εργασίας Ορισµένου Χρόνου (ΣΟΧ)»

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εµπειρίας τους οφείλουν να προσκοµίσουν, νοµίµως επικυρωµένα, όλα τα απαιτούµενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτηµα ανακοινώσεων Συµβάσεων εργασίας Ορισµένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά.

ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Υποβολή υπεύθυνης δήλωσης του Ν. 1599/1986, για τον υποψήφιο ο οποίος εµπίπτει στην περίπτωση αυτή, στην οποία να δηλώνει την τελευταία του απασχόληση στα ΕΛΤΑ καθώς και το συνολικό χρόνο απασχόλησης στα ΕΛΤΑ µε βάση υπολογισµού την πρώτη σύµβαση που καταρτίσθηκε µετά την έναρξη ισχύος του Π.∆.164/ 19-7-2004.

ΠΡΟΣΟΧΗ : 
Μετά την τελευταία αναµόρφωση του ανωτέρω Παραρτήµατος µε σήµανση έκδοσης «27-09-2013» επισηµαίνονται, µεταξύ άλλων, τροποποιήσεις σχετικές µε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την απόδειξη των κριτηρίων της ανεργίας (για ανέργους που παρακολουθούν προγράµµατα του ΟΑΕ∆, κ.λπ.), της πολυτεκνικής και µονογονεϊκης ιδιότητας (ως προς τη δήλωση για την πρόσληψη άλλου µέλους της ίδιας οικογένειας), της µονογονεϊκής ιδιότητας (σε περίπτωση διάστασης γονέων) και της µερικής απασχόλησης.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή Ταχυδροµικά Καταστήµατα του πίνακα Α’, στα οποία προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στους χώρους ανακοινώσεων των δηµοτικών καταστηµάτων των ∆ήµων, στους οποίους αυτά εδρεύουν, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες του φορέα σας και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης ή ανάρτησης της ανακοίνωσης στο Νοµό που αυτή θα δηµοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύµφωνα µε τα ανωτέρω.

Οι υποψήφιοι µπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: 

α) στις παραπάνω Μονάδες Ταχ. Έργου της ∆/νσής µας

β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριµένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδροµή: Έντυπα αιτήσεων ∆ιαγωνισµών Φορέων  Εποχικού (ΣΟΧ)

γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου µέσω της διαδροµής: Σύνδεσµοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα µέσω της διαδροµής: Έντυπα αιτήσεων ∆ιαγωνισµών Φορέων Εποχικού (ΣΟΧ).

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Τα ΕΛΤΑ ανακοινώνουν την πρόσληψη 15 ατόμων σε Λάρισα και Μαγνησία
Προηγούμενο άρθρο
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα στην ∆ασοπονία και ∆ιαχείριση Φυσικού Περιβάλλοντος του ΤΕΙ ΑΜΘ
Μενού