Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Κύμης ανακοινώνει την πρόσληψη Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 271

aenΗ Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Κύμης, προκειμένου να καλύψει παροδικές εκπαιδευτικές ανάγκες διδακτικού έτους 2013-2014 (χειμερινό και εαρινό εξάμηνο), επαναπροκηρύσσει την πρόσληψη Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαία αντιμισθία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 2638/1998 (ΦΕΚ 204 Α΄ ), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και κατόπιν του εγκριτικού με αριθμ. πρωτ. 7453/11-11-2013 ΥΝΑ/ΓΔΔΥ/ΔΠΠ-2ο ως κατωτέρω, ανά ειδικότητα και ενδεικτικό ανώτατο αριθμό ο οποίος τελικά θα διαμορφωθεί με γνώμονα τον αριθμό των σπουδαστών που θα φοιτήσουν.

Α. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
1. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:

i. Ναυτικών Μαθημάτων

α) Ένα (01) άτομο ειδικότητας Πλοιάρχου Α΄ τάξης Ε.Ν., για τα μαθήματα:

ΝΑΥΤΙΛΙΑ Α΄

– ΝΑΥΠΗΓΙΑ Β΄

– ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ Ε΄

– ΜΕΤ. ΦΟΡΤΙΩΝ Ε΄

– ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ Ε΄

– ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Ι Β΄ – (για το χειμερινό εξάμηνο) και

-ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤ΄

– ΜΕΤ. ΦΟΡΤΙΩΝ ΣΤ΄

– ΤΗΡ. ΦΥΛΑΚΗΣ/ΑRPA ΣΤ΄

– ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΙΙ Δ΄ – (για το εαρινό εξάμηνο).

β) Ένα (01) άτομο ειδικότητας Μηχανικού Α΄ τάξης Ε.Ν., και ελλείψει υποψηφίων Επιστημονικό Συνεργάτη Γενικών και Τεχνικών Μαθημάτων ειδικότητας Ναυπηγού-Μηχ/γου Μηχ/κου ή Μηχανολόγου Μηχανικού, για το μάθημα: ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ Δ΄, (για το εαρινό εξάμηνο) .

Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην πρόσληψη μέρους του αριθμού προσωπικού που προκηρύσσεται, σε περίπτωση μεταβολής των εκπαιδευτικών αναγκών, εφόσον αυτό αιτιολογείται στο πρακτικό του οικείου Συμβουλίου ΑΕΝ , χωρίς αυτό να εγείρει οποιαδήποτε απαίτηση από τους υποψηφίους.

Β. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Τα ελάχιστα προσόντα που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι για πρόσληψη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 2638/1998, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 9 του Ν.3450/2006, είναι τα ακόλουθα :

1. Για τους Επιστημονικούς συνεργάτες :

α) Ναυτικών Μαθημάτων :

– Πτυχίο ή δίπλωμα ναυτικής σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ισότιμο της αλλοδαπής.
– Αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα συναφούς με τη θέση που προκηρύσσεται αντικειμένου ειδικότητας (σύμφωνα με την παρ. Ε(ε) της παρούσας).
– Κατάλληλο Πιστοποιητικό ή Δίπλωμα Εμπορικού Ναυτικού Α΄ τάξης ΕΝ.
– Πραγματική θαλάσσια υπηρεσία, ενός έτους μετά την απόκτηση του διπλώματος Α΄ τάξης σε καθήκοντα Πλοιάρχου ή Μηχανικού με δίπλωμα Α΄ τάξης Εμπορικού Ναυτικού.
– Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Συνεκτιμάται η συγγραφική δραστηριότητα και η προϋπηρεσία στη ναυτική εκπαίδευση.

β) Γενικών και Τεχνικών μαθημάτων:

– Πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή ισότιμο ιδρύματος της αλλοδαπής (σύμφωνα με την παρ. Ε(ε) της παρούσας).

– Αναγνωρισμένος διδακτορικός τίτλος συναφούς με τη θέση που προκηρύσσεται αντικειμένου ειδικότητας (σύμφωνα με την παρ. Ε(ε) της παρούσας).

– Αναλόγως με τη φύση του γνωστικού αντικειμένου για το οποίο προσλαμβάνεται ο εκπαιδευτικός, τέσσερα έτη επαγγελματικής ή επιστημονικής δραστηριότητας από τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών και σε συναφή ειδικότητα με τη θέση που προκηρύσσεται.

– Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Συνεκτιμάται η συγγραφική δραστηριότητα καθώς και η προϋπηρεσία στη ναυτική εκπαίδευση.

Γ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ

Αν οι υποψήφιοι δεν διαθέτουν τα προσόντα που περιγράφονται στην παράγραφο Β της παρούσης, επιτρέπεται η πρόσληψη με ωριαία αντιμισθία υποψηφίων μειωμένων προσόντων που κατέχουν τουλάχιστον τον αντίστοιχο, προς την προκηρυσσόμενη θέση, βασικό τίτλο σπουδών και διετή επαγγελματική ή επιστημονική δραστηριότητα από τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών και σε συναφή θέση, προκειμένου περί επιστημονικών συνεργατών γενικών
και τεχνικών μαθημάτων.

Οι επιστημονικοί συνεργάτες ναυτικών μαθημάτων πρέπει να διαθέτουν κατ’ ελάχιστον πτυχίο ή δίπλωμα ναυτικής σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ισότιμο της αλλοδαπής, Δίπλωμα ή Κατάλληλο Πιστοποιητικό Εμπορικού Ναυτικού Α’ τάξης και πραγματική θαλάσσια υπηρεσία ενός (1) έτους, μετά την απόκτηση του διπλώματος Α’ τάξης, αντίστοιχα, σε καθήκοντα Πλοιάρχου ή Μηχανικού με δίπλωμα Α’ τάξης Ε.Ν.

Δ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Οι υποψήφιοι, πέρα από τα ανωτέρω ειδικά προσόντα, πρέπει:

α) Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για τους τελευταίους απαιτείται η άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας αποδεικνυόμενη με αντίστοιχο πιστοποιητικό. Οι λοιποί αλλοδαποί που αποκτούν την Ελληνική Ιθαγένεια με πολιτογράφηση δεν μπορούν να προσληφθούν πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από την απόκτησή της.

β) Οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές και να μην έχουν κηρυχθεί ανυπότακτοι ή καταδικαστεί τελεσίδικα για λιποταξία.

γ) Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και για οποιαδήποτε κλοπή (κοινή ή εν υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την Υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ΄ υποτροπή , συκοφαντική δυσφήμιση καθώς και οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής και να μην έχουν λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, έστω
και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για στέρηση – να μην είναι υπόδικοι να μην έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε – να μην έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή – να μην τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.

δ) Να μην έχουν υπερβεί ημερολογιακά το 64ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής δικαιολογητικών για τη συγκεκριμένη προκήρυξη, σύμφωνα με την παρ. 6 του άρθρου 29 του Ν.1943/91, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 6 του άρθρου 10 του Ν.2026/92

Ε. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Μαζί με την αίτηση, η οποία συμπληρώνεται, ως συνημμένο υπόδειγμα του Παραρτήματος, υποβάλλονται και τα πιο κάτω δικαιολογητικά :

Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας υποψηφίου.

Επικυρωμένο Μηχανογραφικό δελτίο θαλάσσιας υπηρεσίας για τους υποψηφίους των ειδικοτήτων Ναυτικών Μαθημάτων.

Προκειμένου για εν ενεργεία ναυτικούς, επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Ναυτικού Φυλλαδίου (σελίδες με στοιχεία του κατόχου και θαλάσσιας υπηρεσίας που δεν περιλαμβάνεται στο μηχανογραφικό πίνακα θαλάσσιας υπηρεσίας). Τυχόν θαλάσσια υπηρεσία σε πλοία με ξένη σημαία η οποία δεν προκύπτει από τον μηχανογραφικό πίνακα ή το Ναυτικό Φυλλάδιο θα υπολογίζεται μόνον εάν αποδεικνύεται από επικυρωμένα φωτοαντίγραφα Πιστοποιητικών
θαλάσσιας υπηρεσίας θεωρημένα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις από Ελληνική Λιμενική ή Προξενική Αρχή.

Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο τίτλων σπουδών, κατάλληλων πιστοποιητικών και διπλωμάτων. Οι τίτλοι σπουδών από Σχολές της αλλοδαπής πρέπει να συνοδεύονται από ισοτιμία και αντιστοιχία ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) ή του ΙΤΕ, κατά περίπτωση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ :

Για τα πτυχία που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή και έχουν αναγνωρισθεί ως ισότιμα και αντίστοιχα, ως ημερομηνία κτήσης θεωρείται η ημερομηνία αρχικής κτήσης του πτυχίου της αλλοδαπής εάν η αναγνώριση έγινε χωρίς εξέταση μαθημάτων σε ιδρύματα της ημεδαπής, άλλως η ημερομηνία χορήγησης της ισοτιμίας και αντιστοιχίας του πτυχίου από τα αντίστοιχα αρμόδια όργανα, εάν για την αναγνώριση προηγήθηκε εξέταση σε ιδρύματα της
ημεδαπής.

Οι μεταπτυχιακοί ή διδακτορικοί τίτλοι σπουδών που χορηγούνται από εκπαιδευτικά ιδρύματα της αλλοδαπής γίνονται δεκτοί εφόσον έχουν αναγνωρισθεί ως ισότιμοι από Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις .

Η συνάφεια όλων των προσκομιζόμενων τίτλων σπουδών με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης που προκηρύσσεται, κρίνεται από το Συμβούλιο της ΑΕΝ μετά από εισήγηση των Εκπαιδευτικών Συμβούλιων, με ειδική αιτιολόγηση.

Επικυρωμένα Αποδεικτικά γνώσης ξένης γλώσσας, όπως ορίζεται στην παράγραφο ΣΤ της παρούσας.

Για την απόδειξη της συγγραφικής δραστηριότητας υποβάλλονται αντίτυπα πρωτότυπων δημοσιεύσεων ή μονογραφιών του υποψηφίου σε επιστημονικά περιοδικά αναγνωρισμένου κύρους ή αντίτυπα εκπαιδευτικών συγγραμμάτων .

Αποδεικτικά επαγγελματικής ή επιστημονικής δραστηριότητας και εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας, όπως αυτά αναλυτικά αναφέρονται στην παράγραφο Ζ της παρούσας προκήρυξης.

Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 Ν. 1599/86 στην οποία ο υποψήφιος, επί ποινή απόρριψης, θα αναφέρει:
i) Ότι αποδέχεται όλους τους όρους της προκήρυξης.
ii) Εάν είναι συνταξιούχος και από ποιο φορέα λαμβάνει σύνταξη ή εάν είναι εργαζόμενος και πού απασχολείται.
iii) Εάν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές, ότι δεν έχει κηρυχθεί ανυπότακτος και δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για λιποταξία, καθώς και τα στοιχεία του Στρατολογικού Γραφείου στο οποίο υπάγεται.
iv) Εάν έχει καταδικαστεί για κακούργημα και για οποιαδήποτε κλοπή (κοινή ή εν υπηρεσία), απάτη εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την Υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ΄ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση καθώς και οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής και να μην έχει λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα, έστω
και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για στέρηση – ότι δεν είναι υπόδικος και δεν έχει
C:Documents and SettingsuserΕπιφάνεια εργασίαςΕΠΑΝΑΠΡΟΚ ΑΠΟ ΟΠΕΝ ΟΦΙΣ.odt 3ΑΔΑ: ΒΛ1ΡΟΠ-ΙΣΒ παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή πλημμέλημα της προηγούμενης
περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε – ότι δεν έχει, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή και δεν τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση, καθώς και την Εισαγγελία Πρωτοδικών στην οποία υπάγεται (Νομός, Δήμος Κοινότητα).
v) Εάν έχει την ιδιότητα του Δημοσίου Υπαλλήλου και στην περίπτωση αυτή, ότι δεν εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 1 του Ν. 1256/82 περί πολυθεσίας, όπως προστέθηκε και με την παρ. 1 του άρθρου 21 του Ν. 1400/83, καθώς και σε αυτές του άρθρου 35 του Ν. 3528/07 .

Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι δεν προσκομίσουν τις ως άνω βεβαιώσεις και δικαιολογητικά, κατάλληλα επικυρωμένα, η αίτησή τους δεν θα γίνεται δεκτή.

Για τους Επιστημονικούς συνεργάτες :

α) Ναυτικών Μαθημάτων με πλήρη προσόντα :

1) Μεγαλύτερη πραγματική θαλάσσια υπηρεσία, μετά την απόκτηση του διπλώματος Α΄ τάξης σε καθήκοντα Πλοιάρχου ή Μηχανικού με δίπλωμα Α΄ τάξης Εμπορικού Ναυτικού.
2) Μεγαλύτερη προϋπηρεσία στη ναυτική εκπαίδευση.
3) Καλή γνώση μίας ακόμη, πέραν της αγγλικής, εκ των γλωσσών της Ε.Ε.
4) Καλή γνώση της αγγλικής τεχνικής ή ναυτικής ορολογίας.
5) Συγγραφική δραστηριότητα
6) Ανεργία

β) Γενικών και Τεχνικών μαθημάτων με πλήρη προσόντα:

1) Μεγαλύτερος χρόνος επαγγελματικής ή επιστημονικής δραστηριότητας, μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών.
2) Μεγαλύτερη προϋπηρεσία στη ναυτική εκπαίδευση.
3) Καλή γνώση μίας ακόμη, πέραν της αγγλικής, εκ των γλωσσών της Ε.Ε.
4) Καλή γνώση της αγγλικής τεχνικής ή ναυτικής ορολογίας.
5) Συγγραφική δραστηριότητα.
6) Ανεργία

γ) Ναυτικών Μαθημάτων με μειωμένα προσόντα :

1) Μεγαλύτερη πραγματική θαλάσσια υπηρεσία, μετά την απόκτηση του διπλώματος Α΄ τάξης σε καθήκοντα Πλοιάρχου ή Μηχανικού με δίπλωμα Α΄ τάξης Εμπορικού Ναυτικού.
2 ) Μεγαλύτερη προϋπηρεσία στη ναυτική εκπαίδευση.
3) Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
4) Καλή γνώση μίας εκ των γλωσσών της Ε.Ε.
5) Καλή γνώση της αγγλικής τεχνικής ή ναυτικής ορολογίας.
6) Συγγραφική δραστηριότητα.
7) Ανεργία

δ) Γενικών και Τεχνικών μαθημάτων με μειωμένα προσόντα :

1) Αναγνωρισμένος διδακτορικός τίτλος συναφούς με τη θέση που προκηρύσσεται αντικειμένου ειδικότητας.
2) Αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα συναφούς με τη θέση που προκηρύσσεται αντικειμένου ειδικότητας.
3) Μεγαλύτερος χρόνος επαγγελματικής ή επιστημονικής δραστηριότητας, μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών.
4) Μεγαλύτερη προϋπηρεσία στη ναυτική εκπαίδευση.
5) Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
6) Καλή γνώση μίας εκ των γλωσσών της Ε.Ε.
7) Καλή γνώση της αγγλικής τεχνικής ή ναυτικής ορολογίας.
8) Συγγραφική δραστηριότητα.
9) Ανεργία

Επισημαίνεται ότι:

α) Υποψήφιοι ναυτικών μαθημάτων, που δεν είναι κάτοχοι του κατά περίπτωση απαιτούμενου κατάλληλου πιστοποιητικού, θα έπονται των λοιπών υποψηφίων στη σχετική σειρά κατάταξης του αξιολογικού πίνακα της ειδικότητάς τους.

β) Η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΓΕΝΕ ή του ΟΑΕΔ (κατά λόγο αρμοδιότητας) η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν θα απέχει περισσότερο από πέντε (05) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.

γ) Σε κάθε περίπτωση, υποψήφιος ο οποίος υπέβαλε παραίτηση κατά το προηγούμενο διδακτικό έτος ενώ είχε προσληφθεί σε ΑΕΝ και υπέγραψε σύμβαση, ως επιστημονικός ή εργαστηριακός συνεργάτης με πλήρη ή μειωμένα προσόντα, C:Documents and SettingsuserΕπιφάνεια εργασίαςΕΠΑΝΑΠΡΟΚ ΑΠΟ ΟΠΕΝ ΟΦΙΣ.odt 8
ΑΔΑ: ΒΛ1ΡΟΠ-ΙΣΒ κατατάσσεται, κατά το διδακτικό έτος που αφορά η προκήρυξη, εφόσον υποβάλει αίτηση, στον αντίστοιχο πίνακα κατάταξης πριν από τους εν ενεργεία δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους.

Ι. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

α) Η πρόσληψη υποψηφίου σε περισσότερες από μία Σχολές Ε.Ν., οι οποίες εποπτεύονται από το Υ.Ν.Α, επιτρέπεται μόνο σε περιπτώσεις που δεν επαρκούν οι υποψήφιοι κατά ειδικότητα.

β) Πρόσληψη δημοσίων λειτουργών ή υπαλλήλων είναι δυνατή μόνο κατά τα οριζόμενα της παρ. 2 του άρθρου 1 του Ν. 1256/82, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 21 του Ν. 1400/83. Σε κάθε περίπτωση, οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο τομέα έπονται των λοιπών υποψηφίων.
γ) Η πρόσληψη συνταξιούχων επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση που δεν επαρκούν οι λοιποί υποψήφιοι, πλήρων ή μειωμένων προσόντων κατά βαθμίδα και ειδικότητα, συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων που έχουν την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου.
δ) Οι ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων καθώς και όσοι διδάσκουν σε αυτά, εφόσον προσλαμβάνονται, δεν μπορούν να αναλάβουν υπηρεσία εάν προηγουμένως δεν αναστείλουν την λειτουργία των Φροντιστηρίων ή δεν παραιτηθούν, αντιστοίχως.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει σε δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης, στον τύπο ή στην ιστοσελίδα του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Αναζήτηση: Ανά είδος απόφασης/ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ), ήτοι την 18/11/2013, ημέρα Δευτέρα.

Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ή αποστέλλονται «ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS» στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης ταχυδρομική διεύθυνση Παραλία Κύμης, Ταχ. Κώδικας 340 03. (Για το εμπρόθεσμο της αίτησης λαμβάνεται υπόψη είτε ο αριθμός πρωτοκόλλου που έλαβε, εάν υποβλήθηκε στη Γραμματεία της Ακαδημίας, είτε η ημερομηνία της σφραγίδας του Ταχυδρομείου με την ένδειξη ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS, εάν εστάλη ταχυδρομικά).

Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στην ορθή, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας, συμπλήρωση της αίτησης. Σε περίπτωση που υποψήφιος διαπιστώσει οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη ή επιθυμεί την τροποποίηση της αίτησής του, οφείλει να υποβάλει νέα αίτηση, εντός της οριζόμενης, με την παρούσα, προθεσμίας.

Δικαιολογητικά που θα προσκομίζονται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών δεν γίνονται δεκτά. Στην κατά το προηγούμενο εδάφιο απαγόρευση αποδοχής εκπρόθεσμων πιστοποιητικών ή δικαιολογητικών περιλαμβάνονται και αυτά που είναι συμπληρωματικά ή διευκρινιστικά εκείνων που έχουν κατατεθεί εμπροθέσμως.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης, τα υποβληθέντα δικαιολογητικά θα παραμένουν στο αρχείο της Υπηρεσίας. Στους υποψηφίους που δεν προσελήφθησαν, τα δικαιολογητικά επιστρέφονται μετά τη λήξη του εκπαιδευτικού έτους κατόπιν σχετικής αίτησης.

Περίληψη της προκήρυξης αυτής δημοσιεύεται σε δύο ημερήσιες και αν δεν υπάρχουν, σε εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες του Ν. Ευβοίας.

Πλήρες αντίγραφο της προκήρυξης αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε ΠΝΟ, ΠΕΠΕΝ, ΠΕΜΕΝ, ΠΕΜΜΕΚΕΝ, ΥΝA/ΔΟ-Γ’ και
τοιχοκολλάται στο Κατάστημα της ΑΕΝ και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου όπου εδρεύει η ΑΕΝ.

Επίσης αναρτάται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Αναζήτηση: Ανά είδος απόφασης/ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.yen.gr.

Πληροφορίες παρέχονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης στο τηλέφωνο 2222022602 – Αρμόδιος Μ.Π.Υ Μαρίνου Μαρία.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 120 θέσεις στην ΕΥΔΑΠ
Προηγούμενο άρθρο
Η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου ανακοινώνει 5 θέσεις εργασίας
Μενού