Πτυχιούχοι φυσικής αγωγής από το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 230

Χωρίς τίτλοΟ Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος προκηρύσσει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δυο (2) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση για τη διεξαγωγή προγραμμάτων «Άθληση για Όλους 2013-2014».Οι θέσεις είναι για δυο  (2) πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα «ΕΙΔΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ».

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 25 έως 45 ετών, να έχουν αποδεδειγμένη προϋπηρεσία σε προγράμματα άθλησης ατόμων και παιδιών με σύνδρομο Down (τουλάχιστον 2 ετών), να είναι άνεργοι και να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις του Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της ανακοίνωσης και να υποβάλουν αίτηση κατά τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 έως 13:00 στα γραφεία του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, Καρανιβάλου 31 Κ. Τούμπα, εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας.

Πηγή: Τύπος της Θεσσαλονίκης

Μενού