Θέση Εργασίας στο Δημοτικό Βρεφοκομείο «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 206

8888_55Το Δημοτικό Βρεφοκομείο «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» θα προβεί στη σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε ένα (1) άτοµο ειδικότητας ∆Ε Νοσηλευτή για την κάλυψη αναγκών του ∆ηµοτικού Βρεφοκοµείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός», που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, µε αντικείµενο την εκτέλεση του έργου: «Νοσηλεία, περίθαλψη και παροχή πρώτων βοηθειών στα βρέφη και τα νήπια του ∆ηµοτικού Βρεφοκοµείου Θεσσαλονίκης “Ο Άγιος Στυλιανός”, συνοδεία αυτών σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύµατα και συνεπικουρία του παιδιάτρου στο έργο του» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) µήνες, µε έδρα το ∆ηµοτικό Βρεφοκοµείο Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός». 


ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

3. ∆εκτοί στη διαδικασία επιλογής γίνονται οι υποψήφιοι που είναι Έλληνες πολίτες. ∆ικαίωµα συµµετοχής στη διαδικασία έχουν και οι πολίτες των άλλων κρατών-µελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό τους περιορισµούς του άρθρου 1 παρ. 1 του ν.2431/1996. Γίνονται επίσης δεκτοί Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Οµογενείς και Οµογενείς αλλοδαποί που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίµβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής
ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων κατά το γένος και τη συνείδηση αποδεικνύεται µε άλλους τρόπους (ν.δ.3832/1958).
Για τους υποψηφίους χωρίς ελληνική ιθαγένεια απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε βαθµό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της οικείας ειδικότητας. ∆εν απαιτείται η απόδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας για Βορειοηπειρώτες, Κύπριους Οµογενείς και Οµογενείς αλλοδαπούς που
προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίµβρο και Τένεδο. 4.

ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥ∆ΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ (ΤΥΠΙΚΑ Ή ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ) ΠΡΟΣΟΝΤΑ

α) Πτυχίο ή δίπλωµα ή απολυτήριος τίτλος Μέσης Τεχνικής Επαγγελµατικής Νοσηλευτικής Σχολής (ΜΤΕΝΣ) ή ειδικοτήτων Βοηθών Νοσηλευτών ή Βοηθών Νοσοκόµων ή Νοσηλευτικής ή Νοσηλευτικής Τραυµατολογίας (Βοηθός Τραυµατολογίας ορθοπεδικής) ή Νοσηλευτικής Χειρουργείου ή Νοσηλευτικής Ογκολογικών Παθήσεων (Ειδικής Νοσηλευτικής) ή Νοσηλευτικής Μονάδων Εντατικής Θεραπείας ή Νοσηλευτικής Ατόµων µε Ψυχικές Παθήσεις δευτεροβάθµιας ή µεταδευτεροβάθµιας εκπαίδευσης της ηµεδαπής ή ισότιµος τίτλος σχολών της ηµεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

β) Άδεια άσκησης επαγγέλµατος βοηθού νοσηλευτή.

γ) Αντίστοιχη εµπειρία τουλάχιστον έξι (6) µηνών.

δ) Εµπειρία νοσηλείας σε ανήλικους θα ληφθεί υπόψη.

Η εµπειρία λαµβάνεται υπόψη µετά την απόκτηση της ζητούµενης από την παρούσα ανακοίνωση άδειας άσκησης επαγγέλµατος.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Οι υποψήφιοι µαζί µε την αίτησή τους πρέπει να προσκοµίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

1. Ανεπικύρωτο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατοµικού δελτίου ταυτότητας ή επικυρωµένα άλλα δηµόσια έγγραφα από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, όπως σχετική προσωρινή βεβαίωση αστυνοµικής αρχής ή τις κρίσιµες σελίδες του διαβατηρίου (δηλ. αυτές στις οποίες αναφέρονται ο αριθµός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή τις δύο όψεις της άδειας
οδήγησης ή τις κρίσιµες σελίδες του ατοµικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Εάν από τα έγγραφα αυτά δεν προκύπτει η ηµεροµηνία γέννησης, πρέπει να προσκοµισθεί και το πιστοποιητικό γέννησης.

2. Για τον υποψήφιο χωρίς ελληνική ιθαγένεια, ο οποίος πρέπει να αποδείξει ότι γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα σε βαθµό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της επιδιωκόµενης ειδικότητας, Πιστοποιητικό Ελληνοµάθειας Β ΕΠΙΠΕ∆ΟΥ ή Β1 ΕΠΙΠΕ∆ΟΥ (N.2413/1996 άρθρο 10 παρ. 1) που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας:

α) Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευµάτων Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80 Αθήνα, τηλ. 210−3443384 και
β) Καραµαούνα 1, Πλ. Σκρά, Τ.Κ. 55132 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310− 459101-5.

Το ανωτέρω Πιστοποιητικό Ελληνοµάθειας δεν χρειάζεται να προσκοµίζουν οι οµογενείς και αλλογενείς, οι οποίοι παρακολουθούν ή έχουν παρακολουθήσει προγράµµατα ή µαθήµατα της ελληνικής γλώσσας εντός του οργανωµένου ελληνικού εκπαιδευτικού συστήµατος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επίσης αποδεικνύεται µε αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστηµιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54006, τηλ. 2310/997571−72−76) το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας.
3. Επικυρωµένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών, στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθµός, η ηµεροµηνία και το έτος κτήσης του. Σε περίπτωση που ο βαθµός εκφράζεται µε αξιολογικό χαρακτηρισµό ή µε ακέραιο αριθµό (είτε πρόκειται για ακέραιο αριθµό που προέκυψε από στρογγυλοποίηση είτε πρόκειται για αµιγώς ακέραιο αριθµό) πρέπει να υποβάλει και βεβαίωση της
οικείας σχολής για τον ακριβή αριθµητικό βαθµό, µε δύο δεκαδικά ψηφία.

Οι υποψήφιοι που κατέχουν τίτλους σπουδών στους οποίους δεν αναγράφεται η κατεύθυνση ή ειδίκευση αυτών, πρέπει να προσκοµίσουν πιστοποιητικό ή βεβαίωση του τµήµατος που χορήγησε τον τίτλο σπουδών τους, από την οποία να προκύπτει ότι παρακολούθησαν τα µαθήµατα κύκλου σπουδών της κατεύθυνσης ή ειδίκευσης που ζητείται από την παρούσα.

Για τους αποφοίτους Ι.Ε.Κ. ως βαθµός διπλώµατος νοείται ο µέσος όρος βαθµολογίας στο θεωρητικό µέρος των εξετάσεων πιστοποίησης, που αναφέρεται σε βεβαίωση που εκδόθηκε από τον Οργανισµό Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.) ή από τον Εθνικό Οργανισµό Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.) ή τον Εθνικό Οργανισµό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού
Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Προς απόδειξη αυτών οι υποψήφιοι πρέπει να προσκοµίσουν: ∆ίπλωµα Επαγγελµατικής Κατάρτισης Επιπέδου Μεταδευτεροβάθµιας Επαγγελµατικής Κατάρτισης και βεβαίωση του Ο.Ε.Ε.Κ. ή Ε.Ο.Π.Π. ή Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π από την οποία να προκύπτει ο µέσος όρος βαθµολογίας τους στο θεωρητικό µέρος των εξετάσεων πιστοποίησης ή Βεβαίωση του Ο.Ε.Ε.Κ.
ή Ε.Ο.Π.Π. ή Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π από την οποία να προκύπτει ο µέσος όρος της βαθµολογίας τους στο θεωρητικό µέρος των εξετάσεων πιστοποίησης και η ακριβής ηµεροµηνία που κατέστησαν διπλωµατούχοι.

Εάν ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται:

Προκειµένου για ∆ευτεροβάθµια µη τεχνική ή µη επαγγελµατική εκπαίδευση, βεβαίωση ισοτιµίας από την αρµόδια ∆ιεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευµάτων και για τεχνική και επαγγελµατική εκπαίδευση αλλοδαπής, πράξη ισοτιµίας και κατάταξης της επιτροπής ισοτιµιών του Οργανισµού Επαγγελµατικής Εκπαιδεύσεως και Καταρτίσεως (Ο.Ε.Ε.Κ.) ή του Εθνικού Οργανισµού
Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.) ή του Εθνικού Οργανισµού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) και βεβαίωση για την αντιστοιχία του βαθµού από την αρµόδια ∆ιεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευµάτων σε εικοσάβαθµη κλίµακα.
Εξαιρούνται από την υποχρέωση προσκόµισης πράξης αναγνώρισης για την ισοτιµία και την αντιστοιχία του τίτλου όσοι υποψήφιοι υποβάλλουν αποφάσεις αναγνώρισης επαγγελµατικών προσόντων ή επαγγελµατικής ισοδυναµίας τίτλων τυπικής ανώτατης εκπαίδευσης, οι οποίες χορηγήθηκαν από:
i) το Συµβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελµατικών Προσόντων (Σ.Α.Ε.Π.) του άρθρου 55 του π.δ. 38/2010 «Προσαρµογή της ελληνικής νοµοθεσίας στην Οδηγία 2005/36/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου της 7ης Σεπτεµβρίου 2005, σχετικά µε την αναγνώριση των επαγγελµατικών προσόντων», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει
.
ii) το Συµβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελµατικής Ισοτιµίας Τίτλων Τριτοβάθµιας Εκπαίδευσης (Σ.Α.Ε.Ι.Τ.Τ.Ε.) του άρθρου 10 του π.δ. 165/2000 «Προσαρµογή της Ελληνικής Νοµοθεσίας µε ένα γενικό σύστηµα αναγνώρισης των διπλωµάτων τριτοβάθµιας εκπαίδευσης που πιστοποιούν επαγγελµατική εκπαίδευση ελάχιστης διάρκειας τριών ετών, σύµφωνα µε την οδηγία 89/48/ΕΟΚ του Συµβουλίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων».
iii) το Συµβούλιο Επαγγελµατικής Αναγνώρισης Τίτλων Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Σ.Ε.Α.Τ.Ε.Κ.) του άρθρου 14 του π.δ. 231/1998 «∆εύτερο γενικό σύστηµα αναγνώρισης της επαγγελµατικής εκπαίδευσης, το οποίο συµπληρώνει την οδηγία 89/48/ΕΟΚ, σύµφωνα µε τις οδηγίες 92/51/ΕΟΚ του Συµβουλίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, 94/38/ΕΚ και 95/43/ΕΚ της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών
Κοινοτήτων».

Οι υποψήφιοι δεν χρειάζεται να προσκοµίσουν επικυρωµένο αντίγραφο του ξενόγλωσσου τίτλου ούτε επίσηµη µετάφραση αυτού. Αρκεί η υποβολή των απαιτούµενων πράξεων ή πιστοποιητικών ή αποφάσεων ή βεβαιώσεων των αρµοδίων οργάνων που ορίζονται ανωτέρω.

4. Άδεια άσκησης επαγγέλµατος η οποία πρέπει να είναι σε ισχύ κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης.

5. Βιογραφικό Σηµείωµα.

6. Εφόσον υπάρχει, βεβαίωση ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.∆.

7. Υπεύθυνη ∆ήλωση του Ν. 1599/1986 του υποψηφίου ότι
α) δεν έχει καταδικαστεί για κακούργηµα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήµιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκληµα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονοµικής εκµετάλλευσης της γενετήσιας ζωής,
β) δεν είναι υπόδικος και δεν έχει παραπεµφθεί µε τελεσίδικο βούλευµα για κακούργηµα ή για πληµµέληµα της προηγούµενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκηµα παραγράφηκε,
γ) λόγω καταδίκης, δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώµατα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή,
δ) δεν τελεί υπό στερητική δικαστική συµπαράσταση (πλήρη ή µερική), υπό επικουρική στερητική δικαστική συµπαράσταση (πλήρη ή µερική), και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούµενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εµπειρίας τους οφείλουν να προσκοµίσουν, νοµίµως επικυρωµένα, όλα τα απαιτούµενα από την παρούσα δικαιολογητικά. εκτός από την Υπεύθυνη ∆ήλωση του Ν. 1599/1986, στοιχείο 7, της παρούσας.

Τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής πρέπει να είναι επικυρωµένοι και επίσηµα µεταφρασµένοι στην ελληνική γλώσσα.

Η απασχόληση µε σύµβαση µίσθωσης έργου ιατρών και νοσηλευτών των δηµοτικών ιατρείων, των ΚΑΠΗ και των Κοινωνικών ∆οµών των οργανισµών τοπικής αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) πρώτου και δεύτερου βαθµού, εξαιρείται της ανάλογης εφαρµογής των διατάξεων που ορίζουν τα κριτήρια επιλογής του προσωπικού µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994, όπως ισχύουν (άρθρο 6 παρ. 4 περ. β του Ν. 2527/1997 όπως συµπληρώθηκε µε το άρθρο 10 παρ. 1 του Ν 3812/2009).

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση µε τα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ηµοτικό Βρεφοκοµείο Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», 28ης Οκτωβρίου 99, Τ.Κ. 54642, Θεσσαλονίκη, απευθύνοντάς την στο Τµήµα ∆ιοικητικού – Οικονοµικού υπόψιν κας. Μαρίνας Τσάκωνα, τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες 8.30 π.µ. έως 2.30 µ.µ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310932601 και 2310911600. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

∆ιόρθωση ή συµπλήρωση των αιτήσεων, συµπλήρωση τυχόν ελλειπόντων στοιχείων, έστω και συµπληρωµατικών ή διευκρινιστικών, επιτρέπεται µόνο µέχρι τη λήξη της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων συµµετοχής στη διαδικασία επιλογής.
Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 25-11-2013 µέχρι και 2-12-2013. Την Τρίτη 26-11-2013

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στην Κέρκυρα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
Προηγούμενο άρθρο
ΙΚΑ: Ζητά αναδρομική επιστροφή ΕΚΑΣ από συνταξιούχους
Μενού