Θέσεις Εργασίας στην εταιρεία Brinks Security

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 260

ergasia_small_1Σεκιούριτι, οδηγούς και συνοδούς χρηματαποστολών θα εντάξει στο δυναμικό της η εταιρεία Brinks Security Services.

Προσωπικό ασφαλείας
Οι νέοι συνεργάτες θα πρέπει να έχουν απολυτήριο Λυκείου, λευκό Ποινικό Μητρώο, άδεια Εργασίας για Προσωπικό Ασφαλείας (απαραίτητη), ηλικία έως 30 ετών, δίπλωμα ΙΧ, καλή γνώση Αγγλικών και καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η εταιρεία παρέχει πλήρη απασχόληση και ιδιωτική ασφάλεια ζωής.

Οδηγοί & συνοδοί χρηματαποστολών
Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να είναι απαραιτήτως κάτοχος Αδειας Εργασίας για Προσωπικό Ασφαλείας, απόφοιτος λυκείου, ενώ θα πρέπει να έχει λευκό Ποινικό Μητρώο, δίπλωμα Γ’ Κατηγορίας και εκπληρωμένη στρατιωτική θητεία. Η εταιρεία προσφέρει πλήρη /μερική απασχόληση, συνεχή εκπαίδευση και ιδιωτική ασφάλεια ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@brinksinc.com. Αιτήσεις υποβάλλονται και στα γραφεία της εταιρείας -Κορυτσάς 52, Βοτανικός- Τρίτη και Τετάρτη 09:30-16:00. Πληροφορίες και στα τηλέφωνα: 210-3484000 (εσωτ.-271,-137).

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
“Πράσινο Φως” από τον ΟΑΕΔ για 7.400 προσλήψεις στην εκπαίδευση
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας σε αλυσίδα Λιανικής Ηλεκτρικών Συσκευών
Μενού