1450 θέσεις εργασίας μέσα στα Χριστούγεννα σε 3 μεγάλες εταιρείες

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 194

3Σε εκατοντάδες προσλήψεις θα προχωρήσουν οι μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η πλειονότητα των εταιρειών «ανοίγει» εποχικές θέσεις για πωλητές και ταμίες, ενώ αρκετές θέσεις θα καλυφθούν και από υπαλλήλους αποθήκης.

Η πλειονότητα των προσλήψεων αφορά τα Jumbo, αφού η γνωστή αλυσίδα θα εντάξει στο δυναμικό της 1.200 εποχικούς.

Περίπου 230 θέσεις αναμένεται να καλύψουν τα Public, ενώ 20 πωλητές θα προσλάβει και η Intersport.

1.200 θέσεις στα Jumbo

Σε γιορτινές προσλήψεις θα προχωρήσουν τα Jumbo, προκειμένου να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες των καταστημάτων τους για τα Χριστούγεννα. Ο όμιλος καταστημάτων λιανικής πώλησης παιχνιδιών, ειδών βρεφανάπτυξης, δώρων, βιβλιοχαρτοπωλείου και άλλων συναφών ειδών, Jumbo ΑΕΕ, κατά την 24ετή πορεία του αποδίδει μεγάλο κομμάτι της ανάπτυξής του στο ανθρώπινο δυναμικό.

Το Ιούνιο του 2012 ο όμιλος απασχολούσε 3.440 άτομα, εκ των οποίων 3.306 μόνιμο προσωπικό και 134 έκτακτο προσωπικό.

Για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η εταιρεία θα εντάξει στο δυναμικό της 1.200 Πωλητές, Ταμίες και υπαλλήλους αποθήκης.

Η προϋπηρεσία στο αντικείμενο των θέσεων αποτελεί σημαντική παράμετρο για την πρόσληψη, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν όρεξη για δουλειά, δυναμική προσωπικότητα και απολυτήριο Λυκείου.

Μάλιστα, η εταιρεία θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τη γνώση ξένων γλωσσών.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται και στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας, οι νέοι άνθρωποι που προσλαμβάνονται ξεκινούν την εκπαίδευσή τους σε κάποιο από τα καταστήματά της εταιρείας και μέσα από ένα σύστημα εκπαίδευσης και εξέλιξης, δύναται να αναρριχηθούν σε κάποια από τις πολλές θέσεις που προκύπτουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται επαρκώς για την εταιρεία στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.jumbo.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω e-mail στο hr@jumbo.grή με fax στο 210 4805242.

230 εποχικοί στα Public

Περίπου 230 εποχικούς υπαλλήλους θα εντάξει στο δυναμικό της η αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας με προϊόντα πολιτισμού και τεχνολογίας Public.

Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ενώ μπορούν να αποστέλλουν online το βιογραφικό τους στο www.public.gr ακολουθώντας το link «ευκαιρίες καριέρας».

Ταμίες καταστήματος

Οι θέσεις θα καλυφθούν από υποψηφίους που διαθέτουν άριστη γνώση διαχείρισης και οργάνωσης ταμείου και άριστη γνώση ταμειακών συναλλαγών (χρέωση πιστωτικών καρτών και δανείων κ.λπ.).

Παράλληλα, απαιτούνται γνώσεις ταμειακών προγραμμάτων ή εφαρμογών (ERP), προϋπηρεσία από ένα έως δύο έτη σε ανάλογη θέση και καλές γνώσεις Η/Υ, MS Office και Αγγλικών.

Σύμβουλοι πωλήσεων βιβλίου & gaming

Οι νέοι συνεργάτες θα εργαστούν στο κατάστημα των Public στη Χαλκίδα.

Προσόντα: Για τις θέσεις απαιτούνται από ένα έως δύο έτη προϋπηρεσία σε κατάστημα λιανικής και δυνατότητες ανάληψης πρωτοβουλιών και ομαδικής συνεργασίας για την επίτευξη στόχων.

Σύμβουλοι πωλήσεων κινητής τηλεφωνίας

Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα έχουν έδρα τη Χαλκίδα, ενώ θα πρέπει να διαθέτουν άριστη ικανότητα επικοινωνίας, ευχάριστη προσωπικότητα, προϋπηρεσία από δύο έως τρία χρόνια σε ανάλογη θέση (ιδανικά σε κατάστημα λιανικής τεχνολογίας – κινητής τηλεφωνίας), ευχέρεια στη χρήση Η/Υ (MS Office, Windows) και άριστη γνώση Αγγλικών (προφορικά και γραπτά).

20 πωλητές στα Intersport

Είκοσι πωλητές θα εντάξει στο δυναμικό της η Intersport Athletics, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Fourlis, η οποία διαθέτει 82 καταστήματα σε διάφορα σημεία της Ευρώπης, προκειμένου να καλύψει τις Χριστουγεννιάτικες ανάγκες της.

Ειδικότερα, οι 20 νέοι συνεργάτες θα απασχοληθούν σε καταστήματα της εταιρεία ανά την Ελλάδα, ενώ θα έχουν την ευθύνη για την ποιοτική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών, την πώληση προϊόντων και την προετοιμασία των προϊόντων προς πώληση στο εκάστοτε κατάστημα.

Απαραίτητα προσόντα

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, κατά προτίμηση Τ.Ε.Φ.Α.Α. Εξάλλου θα πρέπει να έχουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ οι άντρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Η εταιρεία θα εκτιμήσει την ενασχόληση σε οποιοδήποτε επίπεδο (ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό) με τον αθλητισμό, αλλά και την προϋπηρεσία σε αντίστοιχο ρόλο. Ακόμη, οι υποψήφιοι θα πρέπει να αγαπούν τον αθλητισμό και να έχουν γνώση πάνω σε συγκεκριμένα αθλήματα, ενώ θα πρέπει να έχουν όρεξη και ενθουσιασμό για εργασία, ευχάριστη και αξιοπρεπή παρουσία.

Πληροφορίες

Η Intersport Athletics προσφέρει συνεχή εκπαίδευση, προοπτικές προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης και ένα ζωντανό και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνσηwww.fourlisgroup-
careers.gr
Πληροφορίες: Ελεύθερος Τύπος

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
55.000 εποχιακοί υπάλληλοι στην αλυσίδα λιανικού εμπορίου Walmart
Προηγούμενο άρθρο
369 θέσεις εργασίας στην ΚΘ’ ΕΠΚΑ Φλώρινας
Μενού