5.000 νέες θέσεις εργασίας από το 2014 στην εταιρία Cosmos Club

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 178

jobΕπένδυση στην ελληνική αγορά, µε 600 νέα καταστήµατα που θα δηµιουργήσουν έως και 5.000 νέες θέσεις εργασίας εντός του 2014, αποφάσισε να πραγµατοποιήσει η εταιρία Cosmos Club.

Τα καταστήµατα µε την επωνυµία Capital θα ανοίξουν σε όλη την Ελλάδα, µε στόχο να αποτελέσουν ένα καινούργιο σηµείο πρόσβασης στο Internet, αλλά και να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για καφέ και γρήγορο φαγητό.

Σε εκδήλωση που πραγµατοποιήθηκε, η εταιρία παρουσίασε το φιλόδοξο πρόγραµµά της.

Παρουσία του γενικού γραµµατέα διά βίου µάθησης του υπουργείου Παιδείας, καθηγητή Κωνσταντίνου Κουσκούκη, του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Ανάπτυξης, Γ. Σαρρή κ.ά., τέθηκε και επίσηµα σε εφαρµογή η έναρξη του µεγαλόπνοου σχεδίου.
Τα 600 καταστήµατα Capital θα παραµένουν ανοιχτά όλο το 24ωρο και, εκτός από το ∆ιαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες, θα προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσίες µεταφοράς χρηµάτων µέσω της εταιρίας Unistream.
Το δίκτυο πρόκειται να δηµιουργηθεί µε τη λογική του franchise και ήδη λειτουργούν περίπου 10 καταστήµατα, ενώ άλλα 80 βρίσκονται σε φάση κατασκευής.
Θέλοντας να προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες της σε ειδικές κατηγορίες του πληθυσµού, η Cosmos Club έχει αποφασίσει τη δωρεάν πρόσβαση στα καταστήµατα Capital από ∆ευτέρα έως Παρασκευή 3-5 µ.µ., σε όλους τους ανέργους µε κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕ∆.
Η εταιρία Cosmos Club δραστηριοποιείται στον τοµέα των συµβούλων επιχειρήσεων και οι δραστηριότητές της επεκτείνονται από το γενικό εµπόριο και τις οικοδοµικές και κατασκευαστικές εργασίες µέχρι την παροχή οικονοµικών υπηρεσιών παντός είδους σε εµπορικές και ναυτιλιακές επιχειρήσεις.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση Εργασίας στην εταιρία ELVIAL
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στην ελληνική εταιρεία παραγωγής φαρμάκων και καλλυντικών FAMAR Α.Β.Ε.
Μενού