Φαρμακοποιός στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μεταμόρφωσης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 215

farmakio4Η ΕΠ.Ε.Κ.Σ.Α ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (διάρκειας από την ημερομηνία πρόσληψης έως τις 19/2/2015), ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση του έργου «Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή & Ανάπτυξη _ Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στους Δήμους Μεταμόρφωσης, Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, Ηρακλείου Αττικής & Λυκόβρυσης – Πεύκης», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα απασχοληθούν ανά κοινωνική δομή:

ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ 1

ΠΡΟΣΟΝΤΑ
α) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Φαρμακοποιού.
β) Πτυχίο ή δίπλωμα Φαρμακευτικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή κάτοχοι πτυχίων ή διπλωμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν αποκτηθεί σε χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στους οποίους έχει χορηγηθεί πράξη αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας από το Συμβούλιο του άρθρου 10 του π.δ. 165/2000 (ΦΕΚ 149 Α΄), όπως ισχύει κάθε φορά.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ωφελούμενοι της πράξης πρέπει σωρευτικά να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:

  •  να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας
  •  να είναι άνεργοι/ες νέοι/ες έως 30 ετών.
  •  να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ.

Τα Κριτήρια Επιλογής των υποψηφίων διακρίνονται σε δυο κατηγορίες, στα Τυπικά Προσόντα και στα Κριτήρια Αξιολόγησης. Τα Τυπικά Προσόντα αφορούν στα Απαιτούμενα Προσόντα, σύμφωνα με τη Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, ελέγχονται και ανάλογα με το αν ο/η υποψήφιος/-α διαθέτει τα ζητούμενα προσόντα συμμετέχει στην επόμενη φάση αξιολόγηση, αλλιώς στην αντίθετη περίπτωση απορρίπτεται.

Υποβολή Αιτήσεων

Το διάστημα υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από τις 28/11/2013 έως τις 13/12/2013. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν σχετική «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» και να προσκομίσουν αυτήν με τα αναγκαία δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία: «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» Κλεισόβης 12, Αθήνα Τ.Κ. 106 77 (τηλ. επικοινωνίας: 210-3303060).

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού