ΟΤΕ: 18.000 βιογραφικά για 390 θέσεις εργασίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 285

ote43Όπως επιβεβαιώνουν στελέχη του οργανισμού, ο αριθμός των βιογραφικών που είχε αποσταλεί μέχρι την περασμένη Δευτέρα δημιούργησε μια αναλογία περίπου 50 υποψηφίων για κάθε θέση εργασίας. 
Πάνω από 18.000 βιογραφικά απέστειλαν οι ενδιαφερόμενοι στον ΟΤΕ ώστε να καλύψουν 390 θέσεις εργασίας. Όπως επιβεβαιώνουν στελέχη του οργανισμού, ο αριθμός των βιογραφικών που είχε αποσταλεί μέχρι την περασμένη Δευτέρα δημιούργησε μια αναλογία περίπου 50 υποψηφίων για κάθε θέση εργασίας. Ο αριθμός, αναμένεται να αυξηθεί, καθώς η υποβολή αιτήσεων λήγει την ερχόμενη Παρασκευή.

Η αναλογία αυτή, όπως αναφέρει και η «Καθημερινή», καταδεικνύει τη δραματική κατάσταση απασχόλησης που επικρατεί στην αγορά πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, όπου μια στρατιά στελεχών έχει πλέον βρεθεί στον δρόμο, μετά την απότομη διόγκωση της αγοράς μέχρι το 2008 και την ύφεση που ακολούθησε από εκεί κι έπειτα.

Αλλά και στην κατηγορία πωλητών λιανικής που θα στελεχώσουν θέσεις εργασίας σε καταστήματα του ΟΤΕ εμφανίζεται μεγάλος διαγκωνισμός.

Για καθεμιά από τις 100 θέσεις εργασίας εμφανίζονται 90 υποψήφιοι. Τέλος, για την κάλυψη 280 θέσεων τεχνικών πεδίου, όπως τους ονομάζει ο ΟΤΕ, υπήρχαν 4.300 υποψήφιοι.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για θέσεις οι οποίες αμείβονται με τον βασικό μισθό, δηλαδή τα 584 ευρώ.

Πηγή:Alfavita.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πάνω από 16.000 νέοι κωδικοί ελληνικών προϊόντων και 509 νέες εταιρείες το 2013
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στον κλάδο του αυτοκινήτου
Μενού