Θέσεις εργασίας στην ALOUETTE

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 342
c3zo_alouette_logoΝέο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων θα προσλάβει η εταιρεία ALOUETTE ΑΕ, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του παιδικού ενδύματος.
Υπεύθυνος Καταστήματος για την Αττική
Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών σε διευθυντική θέση καταστήματος λιανικής (προϋπηρεσία σε παιδικά είδη θα προτιμηθεί). Οι ανώτερες ή ανώτατες σπουδές θα εκτιμηθούν ανάλογα, ενώ επιπλέον προσόντα θεωρούνται η πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ και η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (προφορικός και γραπτός λόγος). (Κωδικός SMANAGER AΤΗΕΝS)
Πωλήτριες
Οι νέες συνεργάτιδες θα απασχοληθούν σε καταστήματα στην Αττική, ενώ θα πρέπει να έχουν εργασιακή εμπειρία από ένα έως τρία έτη στον χώρο της λιανικής (προϋπηρεσία σε παιδικά είδη θα προτιμηθεί), καλή γνώση χρήσης Η/Υ και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Τέλος, οι ανώτερες ή ανώτατες σπουδές θα εκτιμηθούν ανάλογα. (Κωδικός SALES ATHENS).
Διακοσμητής- Visual Merchandiser
Ο κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος για την προβολή – προώθηση των προϊόντων, Visual Merchandising και διακόσμηση των εσωτερικών χώρων των καταστημάτων, τη διακόσμηση των βιτρινών των καταστημάτων, την εκπαίδευση του προσωπικού των καταστημάτων σε θέματα visual merchandising και την ενεργό συμμετοχή στη διαμόρφωση του προϊοντικού μείγματος των καταστημάτων. Ο ιδανικός υποψήφιος/α πρέπει να διαθέτει εμπειρία τουλάχιστον από ένα έως τρία έτη σε παρόμοια θέση και, τέλος, πολύ καλή γνώση Αγγλικών & χειρισμού Η/Υ.
Διακοσμητής βιτρινών
Ο ιδανικός υποψήφιος/α πρέπει να διαθέτει εμπειρία τουλάχιστον από ένα έως τρία έτη σε παρόμοια θέση διακοσμητή βιτρινών σε καταστήματα ένδυσης, δημιουργική διάθεση και καλαισθησία, άριστες δεξιότητες στην επικοινωνία, μεταδοτικότητα και ομαδικό πνεύμα εργασίας, πολύ καλή γνώση Αγγλικών και χειρισμού Η/Υ, δίπλωμα οδήγησης και ευελιξία στο ωράριο εργασίας. (Κωδικός ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΩΝ)
Πληροφορίες
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail info@alouette.gr . Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να αντλήσετε μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας www.Alouette.gr
ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στον Κωστόβολο
Προηγούμενο άρθρο
Διαγράφονται από το μητρώο ανέργων ΟΑΕΔ όσοι δεν αποδεχθούν τη θέση κοινωφελούς εργασίας
Μενού