Θέσεις Εργασίας σε εταιρίες κινητής τηλεφωνίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 191

2Εκπροσώπους τηλεφωνικών πωλήσεων µερικής απασχόλησης για τα καταστήµατά της στην Αθήνα αναζητά η Wind. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να είναι επικοινωνιακοί, να διαθέτουν ενθουσιασµό και προσαρµοστικότητα, να διακρίνονται για το οµαδικό πνεύµα, να είναι ευέλικτοι, να µπορούν να εργαστούν σε βάρδιες, να έχουν προϋπηρεσία στο χώρο εξυπηρέτησης πελατών, να είναι απόφοιτοι Λυκείου, ΙΕΚ ή ΤΕΙ και να γνωρίζουν καλά Αγγλικά και χειρισµό H/Y.

Η εταιρία προσφέρει συνεχή εκπαίδευ-ση, ανταγωνιστικό πακέτο αµοιβών και παροχών και δυνατότητες ανάπτυξης. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να προωθήσουν τα βιογραφικά τους δηλώνοντας την ειδικότητα στην ακόλουθη διεύθυνση:

WIND ΕΛΛΑΣ Α.Ε.,
Λ. Κηφισίας 66, 151 25 Μαρούσι,
Αθήνα,ή στο φαξ: 210-6106504.

Επιθεωρητές πωλήσεων για το δίκτυο καταστηµάτων της στο Ηράκλειο και το Λασίθι της Κρήτης, στη Ρόδο και τη Σάµο προσλαµβάνει η εταιρία Γερµανός.

Βασικά προσόντα για τα συγκεκριµένα πόστα είναι η επαγγελµατική εµπειρία 3 – 5 χρόνια σε πωλήσεις, στον κλάδο της Τεχνολογίας και των Τηλεπικοινωνιών, το πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, οι ανεπτυγµένες επικοινωνιακές ικανότητες, η ικανότητα εργασίας βάσει αυστηρών χρονοδιαγραµµάτων, ο προσανατολισµός στην εξυπηρέτηση του πελάτη, η εστίαση στη επίτευξη αποτελέσµατος, η άριστη διαπραγµατευτική ικανότητα, η ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών
και επίλυσης προβληµάτων, η άριστη γνώση εφαρµογών MS Office (Excel, Power Point), η δυνατότητα µετακινήσεων και το διπλώµα αυτοκινήτου Ι.Χ.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται µέσω του www.kariera.gr.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Επί πληρωμή της Ενιαίας Ενίσχυσης 2013 σε 670.000 αγρότες
Προηγούμενο άρθρο
Πόσες αποδείξεις πρέπει να μαζέψουμε το 2014 – Δείτε τον πίνακα
Μενού