Δημιούργησε τη δική σου επιχείρηση παροχής προγραμμάτων κατάρτισης ΕΣΠΑ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 215

Αποκτήστε τη δική σας δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση στο χώρο της επιδοτούμενης κατάρτισης και της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Τα Ελληνικά Κέντρα Διά Βίου Μάθησης ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. ιδρύθηκαν και αναπτύσσονται ανεξάρτητα ή μέσω franchising σε όλη την Ελλάδα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο RAM computer που δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση και πιστοποίηση ενηλίκων από το 1989 διαθέτοντας εταιρείες με πολύχρονη και συνεχή εκπαιδευτική παρουσία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για ποιο λόγο;

Πρόσφατες οικονομικές μελέτες έχουν αποδείξει πως η επιδοτούμενη απασχόληση και κατάρτιση είναι ο πρώτος και σημαντικότερος άξονας δράσεως και χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αποκτήστε τη δική σας δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση στο χώρο της επιδοτούμενης κατάρτισης και της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Τα Ελληνικά Κέντρα Διά Βίου Μάθησης ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. ιδρύθηκαν και αναπτύσσονται ανεξάρτητα ή μέσω franchising σε όλη την Ελλάδα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο RAM computer που δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση και πιστοποίηση ενηλίκων από το 1989 διαθέτοντας εταιρείες με πολύχρονη και συνεχή εκπαιδευτική παρουσία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για ποιο λόγο;

elkedimΠρόσφατες οικονομικές μελέτες έχουν αποδείξει πως η επιδοτούμενη απασχόληση και κατάρτιση είναι ο πρώτος και σημαντικότερος άξονας δράσεως και χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.  Στη χώρα μας μόνο το 2012 καταρτίστηκαν περισσότεροι από 200.000 πολίτες σε διάφορα επιδοτούμενα προγράμματα ενίσχυσης επαγγελματικών δεξιοτήτων ή ένταξης στην αγορά εργασίας ενώ για το 2013  αναμένονται προγράμματα για την ένταξη 350.000 νέων ανέργων έως 35 ετών. Αν συνυπολογίσετε την επιδοτούμενη ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση εργαζομένων, τα υποχρεωτικά εκπαιδευτικά προγράμματα βάσει Ευρωπαϊκών Οδηγιών για τους επιχειρηματίες (ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΕΦΕΤ) και το νέο σχεδιασμό τοπικών δράσεων για την ομαλή επανένταξη μακροχρόνια ανέργων στον εργασιακό χώρο, θα καταλάβετε γιατί η ίδρυση Ελληνικού Κέντρου Διά Βίου Μάθησης είναι η πλέον προσοδοφόρα επιχειρηματική ιδέα στον τομέα της εκπαίδευσης.

Σχετικά άρθρα:

Link 1

Link 2

video 

 

 

 

 

 

Με ποιον τρόπο;

Εάν είστε νέος πτυχιούχος ΑΕΙ/ΤΕΙ έως 35 ετών με μικρό κεφάλαιο (20.000 € έως 30.000 €) ή έχετε δυνατότητα επιδότησης μέσω προγραμμάτων “Νεανικής Επιχειρηματικότητας” συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας αναλύσουμε τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και υψηλής κερδοφορίας, του δικού σας Ελληνικού Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ).

Τι θα κερδίσω;

  • Σχεδιασμό ή/και εξοπλισμό του χώρου
  • Αδειοδότηση από τον αρμόδιο κρατικό φορέα για τη διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων αλλά και ειδικών συγχρηματοδοτούμενων ενεργειών κατάρτισης
  • Εκπαίδευση προσωπικού σε όλα τα πρόγραμμα (επιδοτούμενα, επιχορηγούμενα, αυτοχρηματοδοτούμενα κ.ά).
  • Αναγνωρισμένα πιστοποιητικά σπουδών στους καταρτιζόμενους
  • Εξειδικευμένο συμβουλευτικό προσωπικό.
  • Διαχείριση Βάσεων Δεδομένων.
  • Πανελλαδικό call center με εξειδικευμένο προσωπικό.
  • Αποκλειστικότητα σε επίπεδο Δήμου (έως 100.000 κατοίκους).
  • Συνεχή επαφή με τους υποψήφιους καταρτιζόμενους.
  • Πανελλαδική προβολή – διαφήμιση κ.ά.

Έχει αποδειχθεί πως λιγότερο του  7%  franchisees αποτυγχάνει μέσα στα 3 πρώτα χρόνια της λειτουργίας της επιχείρησης  σε σχέση με πάνω από το 50% όπου ανέρχεται το ποσοστό αποτυχίας μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα για όσους  που ξεκινούν την δική τους επιχείρηση. Το ποσοστό αυτό συνεχώς θα διευρύνεται μια και η συγκεντροποίηση των αγορών στους παραδοσιακούς τομείς της ελληνικής οικονομίας καταστούν αδύνατη την επιβίωση μικρών ανεξάρτητων επιχειρήσεων, ενώ η δραστηριοποίηση τους σε τομείς παροχής υπηρεσιών προϋποθέτει υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης γνώσης και οργάνωσης, γεγονός που καθιστά την ένταξη σε ένα δίκτυο μοναδική επιλογή.

Λειτουργώντας ένα Ελληνικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης…

 

  • Δεν χρειάζεται να αναπτύξεις από την αρχή μια επιχείρηση.
  • Η επιχείρησή σου βασίζεται σε μια επιτυχημένη ιδέα πανελληνίας εμβέλειας
  • Παραμένεις  ανεξάρτητος επιχειρηματίας.
  • Επωφελείσαι  από την εκπαίδευση που σου παρέχει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος RAM computer  καθώς και από την επανεκπαίδευση σε τακτά χρονικά διαστήματα
  • Έχεις καθοδήγηση στην επιλογή του πλέον κατάλληλου σημείου για την λειτουργία του εκπαιδευτικού κέντρου.
  • Απαιτείται μικρότερο κεφάλαιο.
  • Έχεις υποστήριξη σε θέματα marketing.
  • Έχεις το αποκλειστικό δικαίωμα προώθησης του concept σε μια συγκεκριμένη περιοχή.
  • Ακολουθείς ένα ήδη δοκιμασμένο και αποδεδειγμένο επιχειρηματικό σύστημα οργάνωσης και λειτουργίας, σύμφωνο με τις εθνικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές

 

Ακόμα το σκέφτεσαι ….;

 

Συμπλήρωσε την φόρμα στην ιστοσελίδα των ΕΛΚΕΔΙΜ και κάνε το πρώτο βήμα στην επαγγελματική σου επιτυχία

http://elkedim.gr/franchise.html

 

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
5 προσλήψεις στο Δήμο Λαγκαδα
Προηγούμενο άρθρο
Ζητούνται πωλητές από την εταιρεία “IN GROUP ΑΕ”
Μενού