Θέσεις Εργασίας στην εταιρία Media Strom

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 312

media_strom.Δύο νέους συνεργάτες θα προσλάβει η Media Strom προκειμένου να καλύψει τις άμεσες ανάγκες της. Ειδικότερα, η εταιρεία θα εντάξει στο δυναμικό της έναν Υπεύθυνο και έναν Αποθηκάριο. 

Υπεύθυνος σε τομέα παραγωγικής διαδικασίας (Κωδ. θέσης ΥΠ-601)
Ο κάτοχος της θέσης θα έχει αρμοδιότητα την οργάνωση, τον προγραμματισμό, τον συντονισμό, τον έλεγχο και την εκτέλεση των εργασιών στον τομέα ευθύνης του. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο ΑΕΙ – TΕΙ Μηχανικού παραγωγής ή Μηχανολόγου – Ηλεκτρολόγου – Μηχανικού, γνώσεις αυτοματισμού μηχανημάτων, ικανότητα συνεργασίας και ομαδικής εργασίας, γνώση της αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση χρήσης Η/Υ, ηλικία έως 30 ετών, ενώ επιθυμητή είναι και η γνώση της γερμανικής γλώσσας.
Αποθηκάριος (Κωδ. θέσης ΑΠ-651)
Ο νέος συνεργάτης θα έχει ως καθήκοντα τον συντονισμό, την παραλαβή, τον έλεγχο των προϊόντων και των εμπορευμάτων, την προετοιμασία, την ταξινόμηση παραγγελιών, τη δρομολόγηση πωλήσεων, τις φορτώσεις και την τιμολόγηση. Επιπλέον, θα είναι υπεύθυνος των αποθεμάτων της αποθήκης και ο αρμόδιος για τη διενέργεια απογραφών και τη σωστή διαχείριση – αξιοποίηση των χώρων αποθήκευσης. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να είναι χειριστής Κλαρκ, ενώ θα πρέπει να έχει πτυχίο TΕΙ ή ΙΕΚ, γνώση της αγγλικής γλώσσας, άριστη γνώση χρήσης Η/Υ, εργατικότητα, οργανωτικότητα, συνέπεια σε διαδικασίες και οδηγίες και ηλικία έως 32 ετών.
Αποστολή βιογραφικών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail: personnel@mediastrom.gr ή
στο fax: 210- 3482899 (υπόψη Διεύθυνσης Προσωπικού).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210-3482900.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δείτε τους αναλυτικούς πίνακες με τις προϋποθέσεις για σύνταξη γυναικών στα 52
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας σε 6 τράπεζες για Ευρώπη και ΗΠΑ
Μενού