Θέσεις Εργασίας στο Εξωτερικό για γιατρούς και νοσηλευτές

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 372

giatroiiiiiDoctari International

Το γραφείο εύρεσης προσωπικού Doctari International αναζητά γιατρούς µε ή χωρίς ειδικότητα και νοσηλευτές/τριες για µόνιµη εργασία σε κλινικές και νοσοκοµεία στη Γερµανία. Βασικό προσόν για όλες τις θέσεις θεωρείται η γνώση της γερµανικής γλώσσας (κατά προτίµηση επίπεδο Β2). 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται στην κ. Μπαρµπαρίδου στο τηλέφωνο: 0049 40 209 324 290 ή στην κ. Motley και στον κ. Felski στο τηλέφωνο: 0049 30 814 502 520.
Η γερµανική εταιρία υπηρεσιών νοσηλείας και εξωτερικής περίθαλψης GIP Gesellschaft für medizinische Intensivpflege mbH, µέσα από το πρόγραµµα Work & Travel, αναζητά Ελληνες και Ελληνίδες για να καλύψουν θέσεις νοσηλευτών στη Γερµανία.
Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Νοσηλευτικής, πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, να έχουν τη διάθεση να µάθουν γερµανικά και να διακρίνονται για την οργανωτικότητα, την αξιοπιστία, την ευελιξία και την ευσυνειδησία τους.
Οι ενδιαφερόµενοι θα πρέπει να καταθέσουν το βιογραφικό τους, µαζί µε µία συνοδευτική επιστολή, και το πτυχίο τους (σε µορφή pdf/jpg) στην ελληνική ή τη γερµανική γλώσσα στη διεύθυνση:
EleniNanaki@gip-intensivpflege.de.
Ενώ για περισσότερες πληροφορίες µπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα: 
http://www.nursing-career-europe.gr.

GlobalMediRec 
Η GlobalMediRec αναζητά γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων να εργαστούν σε Κρατικά Νοσοκοµεία NHS της Κεντρικής Αγγλίας. Ειδικότερα, διαθέτει ανοιχτές θέσεις για ειδικούς πνευµονολόγους, ειδικούς επεµβατικούς ακτινολόγους, ειδικούς ρευµατολόγους, ειδικούς αιµατολόγους, ειδικούς παθολόγους ανατόµους και νέους γενικούς γιατρούς. Βασικά προσόντα για όλα τα πόστα είναι ο τίτλος της αντίστοιχης ειδικότητας, το δικαίωµα εγγραφής στο General Medical Council και η πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας.
Για περισσότερες πληροφορίες: οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να επικοινωνήσουν µε την κ. Κατερίνα Κοντάλιπου στην GlobalMediRec στο τηλέφωνο: 6934 803930.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ένα διευθυντή καταστήματος για την Αττική αναζητά η εταιρία Public.
Προηγούμενο άρθρο
500 διορισµοί µονίµων υπαλλήλων σε υπουργεία – πως θα γίνουν οι κατατάξεις
Μενού