Από την Θεσσαλονίκη θα αρχίσει τις συνεντεύξεις για προσλήψεις η Ryanair

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 250

 RyanAir11Στις 20 Φεβρουαρίου και στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν οι πρώτες συνεντεύξεις για την πρόσληψη προσωπικού στη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryanair.

Τη διαδικασία έχει αναλάβει να «τρέξει» η εταιρεία Crew Link, στην ιστοσελίδα της οποίας υποβάλλουν αιτήσεις οι υποψήφιοι.

Η ίδια εταιρεία, μάλιστα, θα αναλάβει και την διάρκειας έξι εβδομάδων εκπαίδευση των νεοπροσληφθέντων.

Σύμφωνα με το Έθνος, οι πρώτες θέσεις που θα καλυφθούν θα είναι αυτές του ιπτάμενου προσωπικού με την Ryanair να μιλά για προσλήψεις συνολικά 2.800 ατόμων.

Η ιρλανδική εταιρεία ζητά από τους υποψήφιους για το πλήρωμα της καμπίνας να είναι ύψους τουλάχιστον 1,57 μ., να έχουν καλή όραση και δυνατότητα κολύμβησης για τουλάχιστον 20 μ.χωρίς βοήθεια και καλή γνώση αγγλικών σε γραπτό και προφορικό λόγο.

Παράλληλα οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι στη συνέντευξη θα υπάρχει και ενδυματολογικός κώδικας με τις γυναίκες να φορούν φούστα έως το γόνατο, διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα, όχι, όμως, τα τζιν, ενώ σε περίπτωση που κάποια υποψήφια έχει τατουάζ σε εμφανή σημείο θα πρέπει να ξεχάσει τη θέση.

Σε ό,τι αφορά τους άντρες ζητείται εμφάνιση με επίσημο παντελόνι συνδυασμένο με πουκάμισο με κοντά μανίκια.

Προσερχόμενοι στη συνέντευξη οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια φωτοτυπία του βιογραφικού τους σημειώματος, ευρωπαϊκό διαβατήριο σε ισχύ για τουλάχιστον 1,5 χρόνο από την ημέρα της συνέντευξης και μία φωτοτυπία του.

Μενού