Επιδοτούμενα Προγράμματα για Γεωργικά Προϊόντα και Εγκατάσταση Νέων Αγροτών από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 212

agrotisΣτην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μέλους του Δικτύου Enterprise Europe Network, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου έγινε η ενημέρωση για τα επιδοτούμενα προγράμματα για τα Γεωργικά Προϊόντα και την Εγκατάσταση Νέων Αγροτών.

Οι εισηγητές της ημερίδας κα Ελένη Φάσσου, Προϊσταμένη Δ/νσης Αγροτικών Υποθέσεων Πελοποννήσου και κ. Γεώργιος Χαλόφτης, Ειδικός Σύμβουλος προγραμμάτων, παρουσίασαν τα προγράμματα: «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών», ΜΕΤΡΟ 112 και «Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων», ΜΕΤΡΟ 123Α, (Ενίσχυση μεταποίησης και εμπορίας γεωργικών προϊόντων) αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που παρουσιάζουν τα προγράμματα και επεσήμανε ότι οι επαγγελματίες πρέπει να εκμεταλλευτούν οτιδήποτε αφορά στον Πρωτογενή τομέα για να επέλθει ξανά οικονομική ανάπτυξη και ευημερία στο ελληνικό κράτος. Τέλος προανήγγειλε πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας προς την κατεύθυνση αυτή.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις της εκδήλωσης.

O Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ευχαριστεί θερμά τους εισηγητές κ. Φάσσου και κ. Χαλόφτη που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου για ενημέρωση των προγραμμάτων.

Πηγή: arcadianet.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στον Δήμο Θηβαίων
Προηγούμενο άρθρο
Voucher: Νέο Πρόγραμμα κατάρτισης για 3.300 φορτοεκφορτωτές με εκπαιδευτικό επίδομα 750€
Μενού