Διαγωνισμός για την απόκτηση πιστοποίησης επάρκειας εκτελωνιστή

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 230

customs-1Διαγωνισμός για την απόκτηση πιστοποίησης επάρκειας εκτελωνιστή της Τελωνειακής Περιφέρειας το άρθρου 5 του Ν.718/77, Πειραιά, που έχει έδρα τον Πειραιά, στη Διεύθυνση Τελωνείων Αττικής και περιλαμβάνει την Περιφέρεια Αττικής, τις Περιφερειακές Ενότητες (Π.Ε.) Αργολίδας και Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τις Π.Ε. Βοιωτίας, Ευβοίας και Φθιώτιδας της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος και τις Π.Ε. Άνδρου, Θήρας, Κέας -Κύθνου, Μήλου, Μυκόνου, Νάξου, Πάρου, Σύρου και Τήνου (τέως Νομό Κυκλάδων) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Η έναρξη του διαγωνισμού θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Σάββατο, σύμφωνα με το πρόγραμμα, που θα εκδοθεί από την Εξεταστική Επιτροπή, στο οποίο θα καθορισθεί και ο τόπος διενέργειας του.

Οι υποψήφιοι πρέπει το αργότερο μέχρι 13 Ιουνίου 2014 να υποβάλλουν στην Τελωνειακή περιφέρεια του άρθρου 5 Ν.718/77, Πειραιά, που εδρεύει στο Τελωνειακό Κατάστημα της Διεύθυνσης Τελωνείων Αττικής (πλατεία Αγίου Νικολάου Πειραιάς) σχετική αίτηση που θα χορηγηθεί από την ίδια δωρεάν. Οι εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για τον διαγωνισμό επικοινωνήστε με την Τελωνειακή Περιφέρεια το άρθρου 5 του Ν.718/77, Πειραιά, κάθε εργάσιμη ημέρα και από τις ώρες 08.00 – 14.00, στο τηλέφωνο 210.4538871.

Πηγή:diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
YΠΠΟ: Διαβάστε την απόφαση για τις 5.655 προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ
Προηγούμενο άρθρο
Ενημερωθείτε για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας
Μενού