ΟΤΕ: 820 Νέες θέσεις εργασίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 241

OTE-TV2Υψηλόβαθμο στέλεχος των υπηρεσιών προσωπικού, ανέφερε κατ’ αποκλειστικότητα στο «Βρίσκω δουλειά» ότι οι διαδοχικές προκηρύξεις που θα εκδοθούν σε διάστημα λίγων μηνών αφορούν συνολικά 820 άτομα. Από αυτούς 50 θα προσληφθούν με την προκήρυξη που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι υπόλοιποι 720 κατανέμονται ως εξής :

  • 100 τεχνικοί διαφόρων ειδικεύσεων σε νησιά
  • 70 τεχνικοί κυρίως στην Αττική και την υπόλοιπη χώρα
  • 600 διοικητικοί για την κάλυψη αναγκών σε διάφορα υποκαταστήματα και υπηρεσίες του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα

Η διαδοχικές προκηρύξεις θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα

Σημειώνεται ότι οι ανάγκες για την πρόσληψη νέου προσωπικού προκύπτει από την εθελούσια έξοδο 1800 υπηρετούντων στον οργανισμό, αλλά και από τις αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης την προηγούμενη χρονιά. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο «Βρίσκω δουλειά» στέλεχος του ΟΤΕ, επιφορτισμένο με την ανάπτυξη του ομίλου σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού «δεν έχει γίνει καμία αναπλήρωση των κενών θέσεων που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο χρόνο»

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις του ΟΤΕ μπορούν να καταθέσουν άμεσα βιογραφικό για τις 50 θέσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί επίσημα θα προσληφθούν : Τεχνικοί Υπηρεσιών και Επιχειρησιακών συστημάτων, Τηλεπικοινωνιακοί Μηχανικοί, Τεχνικοί Λειτουργίας Δικτύου, Μηχανικός Χρωματουργικών Έργων σε 15 περιοχές της χώρας.

Το μπαράζ προσλήψεων για τους τεχνικούς με τις ίδιες ειδικεύσεις θα συνεχιστεί με ακόμα δύο προκηρύξεις : 100 θέσεις στα νησιά και 70 στην Αττική.

Ακολούθως θα προσληφθούν 600 διοικητικοί, κυρίως πωλητές καταστημάτων, σύμβουλοι πωλήσεων, σύμβουλοι εξυπηρέτησης πελατών και προωθητές εταιρικών πακέτων.

Σημειώστε τα προσόντα για τις βασικές ειδικότητες :

Τεχνικοί υπηρεσιακών Συστημάτων: Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ με κατεύθυνση τις τηλεπικοινωνίες, καλή γνώση της αγγλικής, πολύ καλή γνώση υπολογιστικών συστημάτων και αυτοματισμού γραφείου(MS Office), γνώση τεχνολογιών LAN/WAN δικτύων και άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.

Διοικητικοί-πωλητές καταστημάτων: Απολυτήριο λυκείου, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (επιπέδου τουλάχιστον First Certificate in English), καλή γνώση υπολογιστικών συστημάτων και αυτοματισμού γραφείου(MS Office), ανεπτυγμένες επικοινωνιακές ικανότητες και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες υποψηφίους)

Τεχνικοί πεδίου: Πτυχίο ΙΕΚ ή ΤΕΙ σε σχετική με το αντικείμενο της θέσης ειδικότητα (Τηλεπικοινωνίες Πληροφορική και άλλες συναφείς ειδικότητες ), καλή γνώση της αγγλικής, πολύ καλή γνώση υπολογιστικών συστημάτων και αυτοματισμού γραφείου(MS Office), άδεια οδήγησης αυτοκινήτου και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες υποψηφίους). Πρόσθετα προσόντα είναι η εμπειρία σε αντίστοιχο ή παρεμφερές τεχνικό αντικείμενο και η άδεια ηλεκτρολόγου Α’ τάξης

Προωθητές εταιρικών πακέτων (σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, Πάτρα, Ρόδο): Πτυχίο ΔΕ, αγγλικά, καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Το προσόν που κάνει διαφορά είναι η ύπαρξη πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ και η διετής προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση.

Οι μισθοί κυμαίνονται μεταξύ 600-1000 ευρώ ανάλογα με την εμπειρία και το πτυχίο των υποψηφίων. Το νέο προσωπικό θα υπογράφει συμβάσεις πλήρους απασχόλησης. Όλες οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ΟΤΕ –plus ΑΕ.

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Μενού