Λεύκωμα “Success Stories Thessaloniki” με τις ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας της πόλης θα εκδώσει ο δήμος

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 240

thess1911Λεύκωμα με τις ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας της πόλης και τίτλο «Success Stories Thessaloniki» θα εκδώσει ο κεντρικός δήμος. Θα περιλαμβάνει περίπου 40 επιχειρήσεις, εδραιωμένες και καταξιωμένες, που δραστηριοποιούνται στην αγορά για τουλάχιστον 15 χρόνια, αλλά και πετυχημένες νεοφυείς επιχειρήσεις (startups).

Τις επιχειρήσεις επέλεξε κριτική επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους του δήμου Θεσσαλονίκης, του ΑΠΘ, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του εκδοτικού οίκου του λευκώματος.
Μέσα από τις σελίδες του λευκώματος οι αναγνώστες θα μπορούν να ξετυλίγουν το «κουβάρι» της επιτυχίας κάθε εταιρείας ξεχωριστά.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης Χασδάι Καπόν επεσήμανε ότι οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως πρότυπο για τους νέους, αλλά και να τους δώσουν κίνητρο για να εισέλθουν στον επιχειρηματικό στίβο.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης θα βραβεύσει τις επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στο λεύκωμα, σε εκδήλωση που θα γίνει τον Απρίλιο, οπότε και θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό η έκδοση.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πώς θα βρείτε τον γιατρό του ΕΟΠΥΥ που χρειάζεστε
Προηγούμενο άρθρο
Μάθετε τα επικρατέστερα επαγγέλματα στα οποία εργάζονται οι πιο σέξι άνθρωποι
Μενού