Ο Δήμος Νέας Προποντίδας του νομού Χαλκιδικής ανακοίνωσε 23 θέσεις Υδρονομέων άρδευσης.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 200

αρχείο λήψης (1)Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας του Νομού Χαλκιδικής προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως Υδρονομείς άρδευσης να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από αύριο Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 έως και την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μουδανιών με την αριθ. 44/2014 απόφασή του καθόρισε τον αριθμό των θέσεων των Υδρονομέων άρδευσης σε (23) είκοσι τρεις.

– Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Νέων Μουδανιών (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).

– Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Σημάντρων (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).

– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Πορταριάς (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).

– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Μάμαντα (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).

– Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Διονυσίου (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).

– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονα (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).

– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Ζωγράφου (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).

– Τρεις (3) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Τρίγλιας (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).

– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Ελαιοχωρίων (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).

– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέων Πλαγίων (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).

– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Πετραλώνων (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).

– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέας Τενέδου (απασχόληση έξι (6) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου των οκτώ μηνών).

– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Λακκώματος (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).

– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέας Γωνιάς (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).

– Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέων Συλλάτων και της Σωζόπολης (απασχόληση έξι (6) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου των οκτώ μηνών).

– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Κρήνης (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).

– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Ν. Ποτίδαιας (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).

Αρδευτική περίοδος από 15 Μαρτίου έως και 14 Νοεμβρίου κάθε έτους.

Για να επιλεγεί κάποιος Υδρονομέας πρέπει:
α. Να έχει την Ελληνική ιθαγένεια.
β. Να έχει συμπληρώσει το 23ον έτος της ηλικίας του και να μη υπερβαίνει το 60ο.
γ. Να γνωρίζει ανάγνωση και γραφή.

Πληροφορίες για όλα τα παραπάνω παρέχονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Ν.Προποντίδας, στα Νέα Μουδανιά, που εδρεύει στο 2ο όροφο του Μουσείου Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων, από την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2014 έως και την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014, κατά τις ώρες 08.00 έως 15.00 από τους αρμόδιους υπαλλήλους Δαλαμπίρα Κων/νο και Μισοκοίλη Σοφία, αλλά και στα τηλέφωνα: 23730-25887 και 23730-25533, FAX: 23730-65037.

ΠΗΓΗ: http://www.diorismos.gr/

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
16 Θέσεις Μηχανικών για την στελέχωση Ομάδας Help Desk του ΥΠΕΚΑ
Προηγούμενο άρθρο
Θέση Χειριστή Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων στη Χαλκίδα
Μενού