Στις 25 Μαρτίου το ραντεβού της Ryanair στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 212

αρχείο λήψης (1)Στις 25 Μαρτίου, ανήμερα την εθνική επέτειο, δίνει το νέο ραντεβού της στη Θεσσαλονίκη η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair, προκειμένου να πραγματοποιήσει τη δεύτερη εκδήλωση συνεντεύξεων με Ελληνες υποψηφίους που επιθυμούν να εργαστούν ως πλήρωμα καμπίνας στην εταιρεία.

Η δραστηριοποίηση της εταιρείας στη χώρα μας από 1ης Απριλίου καθιστά αναγκαία την ενίσχυσή της με νέο προσωπικό, ειδικά στους τομείς των πληρωμάτων και της επίγειας εξυπηρέτησης.

Την αξιολόγηση των υποψήφιων αεροσυνοδών κάνει η εταιρεία Crewlink (εκ μέρους της Ryanair) που αναλαμβάνει να διεξαγάγει τη διαδικασία ελέγχου των υποψηφίων, αλλά και την εκπαίδευση όσων κριθούν κατάλληλοι. Οσοι επιλεγούν υπογράφουν συμβόλαιο -συνήθως τριετούς διάρκειας- με την εταιρεία αυτή, που παρέχει στη συνέχεια, μέσω ειδικών συμβάσεων, πληρώματα καμπίνας στη Ryanair.

Οι Ελληνες υποψήφιοι που επιθυμούν να κληθούν στην ημερίδα αξιολόγησης του Μαρτίου θα πρέπει να σπεύσουν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.crewlink.ie)

Στην εκδήλωση αξιολόγησης των υποψηφίων υπάρχει ειδικό ενδυματολογικό πρωτόκολλο, ενώ απαγορεύονται αυστηρά τα τζιν, τα τατουάζ, αλλά και τα γυαλιά οράσεως. Πιο συγκεκριμένα, οι άνδρες υποψήφιοι οφείλουν να προσέλθουν φορώντας επίσημο παντελόνι συνδυασμένο με κοντομάνικο πουκάμισο, ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να φορούν φούστα έως το γόνατο, διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα.

Ειδικά για το πλήρωμα καμπίνας, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν ύψος από 1,57 μ. και άνω, καλή όραση, αν και οι φακοί επαφής θα γίνονται δεκτοί, δυνατότητα κολύμβησης για τουλάχιστον 20 μ. χωρίς βοήθεια και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, τόσο σε γραπτό όσο και σε προφορικό επίπεδο.

Οι Ελληνες υποψήφιοι που επιθυμούν να κληθούν στην ημερίδα αξιολόγησης του Μαρτίου θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα www.crewlink.ie

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
7 θέσεις στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης
Προηγούμενο άρθρο
651 προσλήψεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ
Μενού