Ευκαιρίες για 289 ανέργους σε τοπικές δράσεις στην Αττική

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 199

ergasiaΣε 289 ανέρχονται οι άνεργοι που θα ωφεληθούν από τα τέσσερα νέα «Τοπικής Απασχόλησης» που προκήρυξε η Περιφέρεια Αττικής σε τομείς όπως οι τεχνικές κατασκευές, η πράσινη οικονομία και οι ΑΠΕ και η κοινωνική φροντίδα.

Τις θέσεις θα καταλάβουν άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ και νέοι επιστήμονες Πολυτεχνικών Σχολών ΑΕΙ, ΑΤΕΙ. Οι Αναπτυξιακές Συμπράξεις που δέχονται αιτήσεις από τους υποψηφίους είναι οι εξής:

ΑΣ «ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ»

Έως αύριο το μεσημέρι θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την κάλυψη 63 θέσεων στο Δήμο Κορυδαλλού μέσω της ΑΣ με τίτλο «Συνέργεια για την Απασχόληση στο Δήμο Κορυδαλλού».

Το πρόγραμμα αφορά θέσεις εργασίας στους τομείς των κατ’οίκον κοινωνικών υπηρεσιών προνομιακού χαρακτήρα και των υπηρεσιών συντήρησης, επισκευής, καθαρισμού και φύλαξης χώρων και κτηρίων κοινωνικού ενδιαφέροντος

Πληροφορίες 2104629300

ΑΣ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ»

Τέσσερις εργάσιμες ημέρες έως τη Δευτέρα 17 Μαρτίου θα υποβάλλονται αιτήσεις στην ΑΣ με τίτλο «Τοπικά σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας», η οποία αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση 78 ωφελουμένων σε θέσεις εργασίας σε υφιστάμενες επιχειρήσεις. Η ΑΣ απευθύνεται σε ανέργους του Δήμου Αγίων Αναργύρων –Καματερού και γενικότερα της Περιφέρειας Αττικής

Πληροφορίες στο 2108838540 και 213 2039921

ΑΣ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ»

78 Άνεργοι θα ωφεληθούν από την ΑΣ για την απασχόληση των Δήμων Γαλατσίου και Ψυχικού – Φιλοθέης. Οι επιτυχόντες θα καταρτιστούν και θα τοποθετηθούν σε θέσεις σχετικές με την πράσινη οικονομία και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 28 Μαρτίου. Πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις στα τηλέφωνα  2132055386, 2106753797 και 2106822217.

ΑΣ «ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΜΚ»

Ο Δήμος Πειραιά θα προσλάβει 70 υπαλλήλους σε υπηρεσίες τεχνικής φύσεως σε κτίρια, υπηρεσίες και εξωτερικούς χώρους και υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Σε 70 ανέρχονται οι άνεργοι που θα ωφεληθούν από την ΑΣ με τίτλο «Συνέργεια για την Απασχόληση στο Δήμο Πειραιά». Οι θέσεις αφορούν την εργασία σε υπηρεσίες τεχνικής φύσεως σε κτίρια, υπηρεσίες και εξωτερικούς χώρους και υποστηρικτικές υπηρεσίες, αλλά και σε πιο παραδοσιακούς κλάδους της τοπικής οικονομίας που παρουσιάζουν υψηλό περιθώριο περαιτέρω ανάπτυξης, όπως επαγγέλματα της ζώνης του λιμένα και μεταφορών/ διαμετακόμισης. Απευθύνονται δε σε δημότες του Δήμου Πειραιά. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 31 Μαρτίου. Πληροφορίες στο 2103637547.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις ΑΣ που δέχονται αιτήσεις και το αντικείμενο δράσεις τους στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής. www.patt.gov.gr

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία, proson.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
11 προσλήψεις στο Δήμο Βόλου
Προηγούμενο άρθρο
Από αύριο οι αιτήσεις για τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ
Μενού