Διαγωνισμός για εισαγωγή 100 αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 242

astynomikoiΤο διαγωνισμό για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014 – 2015, με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανακοίνωσε το Υπ. Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ο αριθμός των αστυνομικών που θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, καθορίζεται σε εκατό (100).

Από τον αριθμό αυτό:

α. Ποσοστό 10%, δηλαδή δέκα (10) θέσεις, θα καλυφθούν από υποψηφίους που θα συμμετάσχουν με το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ως απόφοιτοι προηγούμενου έτους του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου ή Ημερήσιου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) της περίπτωσης α΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του ν. 3748/2009, χωρίς νέα εξέταση.

β. Ποσοστό 90%, ήτοι ενενήντα (90) θέσεις, θα καλυφθούν από υποψηφίους που θα συμμετάσχουν με το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου ή Ημερήσιου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) της περίπτωσης α΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του ν.3748/2009, με γραπτές εξετάσεις.

Από τον αριθμό των εισαγομένων, που καθορίζεται στην προηγούμενη παράγραφο, ποσοστό 10% προέρχεται από υποψηφίους των ειδικών κατηγοριών του άρθρου 42 του ν. 1481/1984 (Α΄-152), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, «γονείς και τέκνα πολυτέκνων οικογενειών κ.τ.λ.» και ποσοστό 4% προέρχεται από υποψηφίους του ίδιου άρθρου «γονείς και τέκνα τρίτεκνων οικογενειών».

Όσοι έχουν τα ανωτέρω προσόντα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στις προαναφερόμενες εξετάσεις, πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως στις Υπηρεσίες τους, επιπέδου τουλάχιστον Αστυνομικού Σμήματος, μέχρι την 11/4/2014 τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΠΗΓΗ: diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Προθεσμία 15 ημερών σε επιχειρήσεις για προσλήψεις νέων με επιδότηση έως 450 ευρώ
Προηγούμενο άρθρο
Χημικός μηχανικός ζητείται στο ΙΔΕΠ
Μενού